Ehdotetut tilit

Siirry osioon

Miten TikTok ehdottaa tilejä sinulle?  •  Miten TikTok ehdottaa tiliäsi muille?  •  Miten ehdotetut tilit voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä?

Voimme auttaa sinua löytämään ja seuraamaan TikTokissa ihmisiä, joita saatat tuntea. Voimme tehdä tämän seuraavasti:
•  Voimme ehdottaa sinulle tilejä näyttämällä sinulle heidän videoitaan sekä profiilisi Etsi kavereita -toiminnolla.
•  Voimme ehdottaa tiliäsi muille TikTokin käyttäjille, jotta he voivat seurata sinua.

Miten TikTok ehdottaa tilejä sinulle?

TikTokissa jakamiesi tietojen perusteella voimme näyttää sinulle tilejä seuraavin perustein:
•  henkilölle, joka on ottanut käyttöön
Yhteystiedot Ehdota tiliäni muille -asetuksessa, lisännyt puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa TikTok-tililleen ja jonka puhelinnumero tai sähköpostiosoite on puhelimesi yhteystiedoissa, ja olet ottanut käyttöön puhelimesi yhteystietojen synkronoinnin Synkronoi yhteystiedot tai Facebook-kaverit -asetuksella
•  henkilölle, joka on ottanut käyttöön
Yhteystiedot Ehdota tiliäni muille -asetuksessa, jolla on puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi puhelimensa yhteystiedoissa ja joka on ottanut käyttöön puhelimensa yhteystietojen synkronoinnin Synkronoi yhteystiedot tai Facebook-kaverit -asetuksella, ja olet lisännyt puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi TikTok-tilillesi
•  henkilölle, joka on kaverisi Facebookissa ja ottanut käyttöön
Facebook-kaverit Ehdota tiliäni muille -asetuksessa, ja sinä sekä toinen henkilö olette ottaneet käyttöön Facebook-kaveriluetteloidenne synkronoinnin Synkronoi yhteystiedot tai Facebook-kaverit -asetuksella
•  henkilölle, jonka kanssa sinulla on yhteisiä yhteyshenkilöitä TikTokissa tai Facebookissa (valituilla alueilla); Sinulla saattaa olla yhteisiä yhteyshenkilöitä jonkun kanssa, koska te seuraatte samoja tilejä, seuraat tilejä, jotka jo seuraavat häntä, hän seuraa tilejä, joita sinäkin seuraat ja nämä tilit seuraavat myös sinua tai olet yhteydessä samoihin tileihin Facebookissa
•  henkilölle, joka seuraa sinua TikTokissa.

Voit ottaa
Synkronoi yhteystiedot tai Facebook-kaverit -asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä yksityisyysasetuksissasi.

Huomaa:
•  Jatkamme Facebook-kavereidesi ehdottamista sinulle myös ensimmäisen synkronoinnin jälkeen – sinun ei siis tarvitse synkronoida Facebook-kaveriluetteloasi säännöllisesti uudelleen.
•  Jos synkronoit puhelimesi yhteystiedot, tiliäsi saatetaan ehdottaa yhteystiedoillesi, jos olet valinnut
Ehdota tiliäni muille -kohdan asetukseksi "yhteystiedot".
•  Jos epäät TikTokin pääsyn puhelimesi yhteystietoihin laitteesi asetuksista tai poistat yhteystietojen synkronoinnin käytöstä, emme enää synkronoi yhteystietoja, mutta jatkamme kuitenkin tilien ehdottamista sinulle aiemmin synkronoimiesi yhteystietojen perusteella. Jos haluat poistaa kaikki TikTokiin synkronoidut puhelimen yhteystiedot ja lopettaa yhteystietojen synkronoinnin kaikilla laitteilla, voit
poistaa aiemmin synkronoidut yhteystiedot Synkronoi yhteystiedot tai Facebook-kaverit -asetuksella.

Miten TikTok ehdottaa tiliäsi muille?

TikTokissa jakamiesi tietojen perusteella voimme ehdottaa tiliäsi seuraaville käyttäjille:
•
yhteydet
•
Facebook-kaverit
•
ihmiset, jotka avaavat linkkejäsi tai lähettävät sinulle linkkejä.
Voit ottaa nämä asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä milloin tahansa
Ehdota tiliäni muille -asetuksella yksityisyysasetuksissasi.

Huomaa:
•  vaikka kaikki nämä asetukset olisivatkin pois päältä, tiliäsi voidaan edelleen ehdottaa seuraamillesi käyttäjille sekä käyttäjille, joiden kanssa olet ollut vuorovaikutuksessa tai joiden kanssa jaat keskinäisiä yhteyksiä TikTokissa.
•  Jos olet 13–17-vuotias, tiliäsi ei ehdoteta käyttäjille, joiden kanssa sinulla on keskinäisiä yhteyksiä.
•  Jos tilisi on yksityinen ja nämä asetukset ovat käytössä, suosittelemme tiliäsi muille, mutta vain hyväksymäsi käyttäjät voivat alkaa seurata sinua ja katsella videoitasi.

Yhteydet
Kun
Ehdota tiliäni muille -kohdan asetuksena on "yhteystiedot", tiliäsi voidaan ehdottaa muille tiktokilaisille, jos seuraavat ehdot täyttyvät:
•  Olet lisännyt puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi TikTok-tilillesi.
•  Henkilö, jolle ehdotamme tiliäsi, on synkronoinut puhelimensa yhteystiedot TikTokiin.
•  Puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi löytyy henkilön yhteystiedoista.

Facebook-kaverit
Kun
Ehdota tiliäni muille -asetuksena on "Facebook-kaverit", tiliäsi saatetaan ehdottaa tiktokilaiselle, joka on Facebook-kaverisi tai joka jakaa saman yhteyden kanssasi Facebook-kavereiden kautta (tietyillä alueilla), kunhan vain molemmat olette synkronoineet Facebook-kaveriluettelonne TikTokin kanssa.

Ihmiset, jotka avaavat linkkejäsi tai lähettävät sinulle linkkejä
Kun
Ihmiset, jotka avaavat linkkejäsi tai lähettävät sinulle linkkejä -asetus on käytössä Ehdota tiliäni muille -asetuksessa, TikTok-tiliäsi voidaan ehdottaa muille TikTok-käyttäjille, jotka lähettävät sinulle linkkejä tai avaavat linkin lähettämääsi TikTok-videoon. Tämä koskee myös linkkejä, joita jaetaan TikTok-alustan ulkopuolella (esimerkiksi tekstiviestitse tai jollain muulla alustalla).

Miten ehdotetut tilit voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä?

Voit tarkistaa sen ja hallita sitä, miten tiliäsi ehdotetaan muille ja miten tilejä ehdotetaan sinulle. Voit tehdä tämän
yksityisyysasetuksissasi.

Ehdota tiliäni muille
Tämän asetuksen avulla pystyt valitsemaan, ehdotetaanko tiliäsi
yhteyshenkilöillesi, Facebook-kavereillesi tai linkkejäsi avanneille tai linkkejä sinulle lähettäneille henkilöille. Jos olet yli 18-vuotias, nämä asetukset ovat oletusarvoisesti käytössä.

Toimimalla seuraavasti voit muokata sitä, miten tiliäsi suositellaan muille:
1. Napauta oikeasta alakulmasta
Profiili.
2. Napauta oikeasta yläkulmasta
kolmen viivan valikkokuvaketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta
Yksityisyys ja napauta sitten Ehdota tiliäni muille.
5. Napauta
valitsinta sen asetuksen kohdalla, jota haluat muokata. Jos otat Facebook-kaverit-asetuksen käyttöön, sinun täytyy myös synkronoida Facebook-kaverit.

Synkronoi yhteydet ja Facebook-kaverit
Tällä asetuksella voit antaa TikTokin synkronoida puhelimesi yhteystiedot ja Facebook-kaverisi. Näin voit etsiä ja seurata näitä henkilöitä helpommin. Voit lopettaa synkronoinnin milloin tahansa ja poistaa kaikki synkronoidut tiedot TikTokista.

Otathan huomioon, että jos
Ehdota tiliäni muille -asetuksenasi on "yhteystiedot", tiliäsi voidaan ehdottaa myös henkilölle, jonka puhelinnumero tai sähköpostiosoite löytyy puhelimesi yhteystiedoista ja joka on lisännyt puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa TikTokiin.

Voit synkronoida puhelimesi yhteystiedot ja Facebook-kaverit TikTokiin seuraavasti:
1. Napauta oikeasta alakulmasta
Profiili.
2. Napauta oikeasta yläkulmasta
kolmen viivan valikkokuvaketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta
Yksityisyys ja napauta sitten Synkronoi yhteydet ja Facebook-kaverit.
5. Ota
Synkronoi yhteydet- tai Synkronoi Facebook-kaverit- asetus käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla. Voit myös poistaa aiemmin synkronoidut tiedot.

Pidäthän mielessä, että jos epäät TikTokin pääsyn puhelimesi yhteystietoihin laitteesi asetuksista, emme enää synkronoi yhteystietoja, vaikka jatkammekin tilien ehdottamista sinulle aiemmin synkronoiduista yhteystiedoistasi. Jos haluat poistaa kaikki TikTokiin synkronoidut puhelimen yhteystiedot ja lopettaa yhteystietojen synkronoinnin kaikilla laitteilla, voit
poistaa aiemmin synkronoidut yhteystiedot Synkronoi yhteystiedot ja Facebook-kaverit -asetuksella. Lue lisää puhelinnumerosi käyttämisestä TikTokissa.