Sähköpostiosoitteiden linkittäminen Android-laitteilla

Siirry osioon

Sähköpostiosoitteen linkittäminen Android-laitteilla  •  Kuinka hallita TikTok-tiliisi yhdistettyjä sähköposteja  •  Mitä tapahtuu, jos päätän poistaa TikTok-tilini?

Sähköpostiosoitteen linkittäminen Android-laitteilla

Jotta tuntemasi tyypit TikTokissa voisivat löytää sinut, voit linkittää Android-laitteeseesi kytköksissä olevan sähköpostiosoitteen TikTok-tiliisi. Salaamme ja tallennamme TikTok-tiliisi linkittämäsi sähköpostiosoitteet ja käsittelemme niitä. Muista TikTok-mainosasetuksistasi riippuen voimme myös käyttää näitä tietoja mainostajiemme avuksi, jotta he voivat tavoittaa sinut personoiduilla mainoksilla sekä mitata mainostensa suoriutumista alustalla tehokkaammin.

Näin voit hallita TikTok-tiliisi yhdistettyjä sähköpostiosoitteita

Voit hallita tai poistaa TikTok-tiliisi linkitettyjä sähköpostiosoitteita milloin tahansa asetuksistasi.

Sähköpostiosoitteiden linkitysten hallinta Android-laitteissa:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunan
valikkopainiketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys ja sitten Yksityisyys.
4. Valitse
Synkronoi yhteystiedot tai Facebook-kaverit.
5. Poista
yhteystietojen synkronointi käytöstä.
Huomautus: Toimenpide estää automaattisen sähköpostiosoitteiden linkityksen ja yhteystietojen synkronoinnin kuluvasta hetkestä alkaen. Muistathan, että yhteystietojen synkronoinnin käytöstä poistaminen ei poista aiemmin synkronoituja sähköpostiosoitteita tai yhteystietoja. Jos haluat poistaa kaikki aiemmin synkronoimasi sähköpostiosoitteet ja yhteystiedot, noudata alla annettuja ohjeita.

Näin voit poistaa aiemmin TikTokiin linkitetyt sähköpostiosoitteet Android-laitteilla:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunan
valikkopainiketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys ja sitten Yksityisyys.
4. Valitse
Synkronoi yhteystiedot tai Facebook-kaverit.
5. Napauta
Poista aiemmin synkronoidut yhteystiedot ja valitse sitten ponnahdusikkunasta Poista.
Huomautus: Toimenpide poistaa kaikki aiemmin linkitetyt sähköpostiosoitteet sekä yhteystietoluettelon tiedot. Lisäksi se poistaa tulevat, määräaikaiset yhteystietojen synkronoinnit käytöstä automaattisesti. Otathan huomioon, että linkitettyjen sähköpostiosoitteiden poistaminen ei poista sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita, joita olet käyttänyt TikTok-tilin luomiseen tai tilisi todentamiseen. Jos haluat poistaa kaikki tiedot, lue lisää TikTok-tilin poistamisesta.

Mitä tapahtuu, jos päätän poistaa TikTok-tilini?

Jos poistat tilisi, kaikki TikTokin kanssa jakamasi yhteystiedot ja sähköpostiosoitteet sekä tiliisi täsmätyt yhteystiedot poistetaan.