Videoiden lataaminen

Siirry osioon

Tietoa videoiden lataamisesta TikTokista  •  Videoiden lataaminen omalle laitteelle  •  Näin voit hallita sitä, ketkä pystyvät lataamaan videoitasi  •  Näin voit tallentaa videoita laitteellesi

Tietoa videoiden lataamisesta TikTokista

TikTok-videoita voi jakaa ja niiden katselusta nautiskella offline-tilassa lataamalla videot omalle laitteelle. Voit sallia muiden ladata videoitasi Videolataukset-asetuksen kautta.

Tässä tulee muutamia tärkeitä tietoja videoiden lataamisesta TikTokista:
•  Jos olet sallinut muiden TikTokin käyttäjien ladata videoitasi, he voivat tallentaa niitä omille laitteilleen, muuntaa videoitasi live-kuviksi ja GIF-animaatioiksi sekä jakaa niitä suoraan muille kolmansien osapuolien alustoille.
•  Jos päätät olla sallimatta muiden tiktokilaisten ladata videoitasi, he eivät tällöin pysty myöskään muuntamaan videoitasi live-kuviksi tai GIF-animaatioiksi eivätkä jakamaan videoitasi suoraan joillekin kolmansien osapuolien alustoille. Pidä kuitenkin mielessä, että he voivat edelleen jakaa videoitasi linkkien tai yksityisviestien välityksellä kolmansien osapuolien alustoilla. Pystyt itse aina lataamaan ja jakamaan omia videoitasi.
•  Jos et salli videoidesi lataamista, muut eivät voi ladata aiemmin julkaisemiasi eivätkä tulevia videoitasi.
•  Jos olet sallinut videoidesi lataamisen muille aiemmin mutta haluatkin nyt kieltää sen, asetuksen muuttaminen ei vaikuta mitenkään niihin videoihin, jotka on ladattu silloin kun videoidesi lataaminen oli vielä sallittua. Toisin sanoen kaikki ladatut videosi pysyvät niitä ladanneiden henkilöiden laitteilla.
•  Jos tilisi on yksityinen tai olet alle 16-vuotias, videoiden latauksen salliminen on oletuksena pois päältä, eikä sitä pysty kytkemään päälle. Jos vaihdat tilisi julkiseksi, pystyt ottamaan asetuksen käyttöön ja poistamaan sen käytöstä halutessasi.

Jos haluat rajoittaa tai laajentaa videoidesi yleisöä, tutustu videoiden yksityisyysasetusten säätöohjeisiin.

Videoiden lataaminen omalle laitteelle

Ohje videon lataamiseen:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa videoon, jonka haluat ladata omalle laitteellesi.
2. Napauta Jaa-painiketta videon sivussa.
3. Napauta Tallenna video. Jos et pysty tallentamaan videota, se tarkoittaa, ettei videon tekijä ole sallinut sen tallentamista.

Näin voit hallita sitä, ketkä pystyvät lataamaan videoitasi

Ohje videolatausten kytkemiseen päälle tai pois päältä:
1. Siirry profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta yläreunan valikkopainiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta Yksityisyys ja sitten Lataukset.
5. Säädä Videolataukset-asetusta mielesi mukaan.

Näin voit tallentaa videoita laitteellesi

Suosittelemme lataamaan omat videosi laitteellesi ennen niiden julkaisemista, jotta sinulla on offline-kopiot sisällöstäsi.

Videon tallentaminen ennen sen julkaisemista:
1. Napauta Lisää vaihtoehtoja julkaisunäytöllä.
2. Ota Tallenna laitteelle -asetus käyttöön tai poista se käytöstä Lisäasetuksissa.