Mainostajia koskevat asetukset

Voit piilottaa mainokset niiltä mainostajilta, joiden mainoksia olet viime aikoina nähnyt TikTokissa. Kun päätät piilottaa tietyn mainostajan mainokset, niitä ei näytetä sinulle 28 päivään.

Huomaa, että asetus koskee vain TikTok-mainoksia, eli saatat edelleen nähdä piilottamasi mainostajan tiedotteita muissa mainosverkostoissa.

Näin mainostajan piilottaminen TikTokissa onnistuu:
1. Napauta
Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta yläreunan
valikkopainiketta.
3. Napauta
Asetukset ja yksityisyys.
4. Napauta
Mainokset.
5. Napauta
Mainostajia koskevat asetukset ja valitse sitten luettelosta, minkä mainostajien mainokset haluat näyttää tai piilottaa.