Gilla

Hoppa till ett avsnitt

Så här gillar du en video på TikTok  •  Så här ogillar du en video på TikTok  •  Så här hittar du videor som du gillar  •  Så här hanterar du vilka som kan se videor som du gillar

Så här gillar du en video på TikTok

Så här gillar du en video:
1. I TikTok-appen kan du trycka på knappen Gilla på sidan om videon eller dubbeltrycka på videon. Knappen Gilla ändrar färg från vit till röd.
2. Tryck på knappen Gilla igen om du vill ta bort gilla-markeringen.

Så här ogillar du en video på TikTok

Om du inte gillar en video:
1. I TikTok-appen kan du trycka och hålla länge på videon eller trycka på knappen Dela.
2. Tryck på Inte intresserad så visar vi färre videor som den.
Eller
1. I webbläsare på dator trycker du på knappen Anmäl överst på videon.
2. Välj Annat och sedan Jag är inte intresserad av innehållet.
3. Klicka på Skicka för att slutföra.

Så här hittar du videor som du gillar

Så här hittar du videor som du gillar:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på fliken Gillade videor.

Så här hanterar du vilka som kan se videor som du gillar

Du kan visa eller dölja videor som du gillar i din profil. Videor som du gillar döljs från din profil som standard när du skapar ett konto.

Så här döljer eller visar du videor som du gillar i din profil:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på knappen Meny högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess och sedan på Sekretess.
4. Tryck på Gillade videor och välj Alla (enbart offentliga konton), Följare (enbart privata konton) eller Bara jag.