Policy för inaktiva konton

Vad är TikToks policy för inaktiva konton?

Vi uppmuntrar användare att aktivt använda TikTok efter att ha skapat ett konto på vår plattform. Om ett konto förblir inaktivt i 180 dagar eller mer kan användarnamnet återställas till ett slumpmässigt numeriskt användarnamn. Användarnamnet kan också återställas om vi tar emot en giltig begäran, till exempel en anmälan om varumärkesintrång.

Hur fastställer TikTok inaktivitet?

Vi betraktar ett konto som inaktivt om det inte har använts för att komma åt TikTok under minst 180 dagar. Kontots status som inaktivt syns inte offentligt.

Kan jag begära ett TikTok-användarnamn som används av ett annat konto?

I de flesta situationer kan vi inte ändra tilldelningen av ett användarnamn. Vi föreslår att du använder en variant av användarnamnet du vill använda genom att lägga till siffror eller understreck eller använda en förkortning. Om du anser att ett användarnamn gör intrång i dina immateriella rättigheter kan du läsa vår policy för immateriella rättigheter.