TikToks utvecklarverktyg och relaterade villkor

Vi erbjuder produkter och verktyg för att hjälpa utvecklare och andra som skapar och publicerar innehåll att integrera detta med TikToks teknik. Det inkluderar utvecklingspaket som inloggningspaket, delningspaket och Green Screen-paket, samt våra API-referenser som visnings-API, API för att publicera innehåll och forsknings-API.

Mer information om våra produkter för utvecklare finns i TikTok for Developers.