Anmäla en video

Om du ser en video på TikTok och du tror att den bryter mot våra communityregler ska du anmäla den till oss.

Anmäla en TikTok-video

Så här anmäler du en TikTok-video:

I TikTok-appen:
1. Gå till videon och tryck på Dela vid sidan om videon eller tryck och håll ned på videon.
2. Tryck på Anmäl och välj anledning. Om du uppmanas att välja ett underämne ska du välja ett som är lämpligt för din anmälan.
3. Tryck på Skicka.

För TikTok i webbläsaren:
1. Gå till videon och hovra över knappen Fler alternativ högst upp.
2. Klicka på Anmäl och välj en anledning.
3. Välj ett lämpligt scenario från listan som anges. Om du uppmanas att välja ett underämne ska du välja ett som är lämpligt för din anmälan.
4. Klicka på Skicka.

Ta reda på mer om innehållsöverträdelser på TikTok.