Reactiecontrolemodus

Ga naar een onderdeel

Wat is de Reactiecontrolemodus?  •  Reactiecontrolemodus beheren  •  Gefilterde reacties bekijken

Wat is de Reactiecontrolemodus?

De Reactiecontrolemodus geeft je meer controle over je ervaring door sterkere filters toe te passen op het reactieonderdeel van je nieuwe video's.

De Reactiecontrolemodus filtert reacties die:
•  ongepast of aanstootgevend zijn of scheldwoorden bevatten;
•  door meerdere mensen zijn gemarkeerd of gemeld;
•  vergelijkbaar zijn met reacties die jij of anderen eerder hebben gemeld, verwijderd of gedisliket.

Let op: Deze functie is momenteel niet overal beschikbaar.

Reactiecontrolemodus beheren

Zo schakel je de Reactiecontrolemodus in:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Privacy.
4. Tik op Reacties en vervolgens op Reactiecontrolemodus.
5. Schakel Reactiecontrolemodus in en tik vervolgens op Opslaan.

Gefilterde reacties bekijken

Zo bekijk je je gefilterde reacties:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Privacy en vervolgens op Reacties.
4. Tik op Gefilterde reacties bekijken.
5. Tik op Goedkeuren of Verwijderen onder de reactie die je wilt bekijken.