Een automatische aanbeveling melden

Als je iets zoekt op TikTok, tonen we een aantal suggesties voor je zoekopdracht. Als je een zoeksuggestie ziet op TikTok die volgens jou onze Communityrichtlijnen schendt, meld dat dan aan ons.

Zo meld je een zoeksuggestie:
1. Tik in de TikTok-app op de knop Zoeken bovenin het scherm.
2. Voer in de zoekbalk in wat je zoekt. Je ziet suggesties onder je zoekopdracht.
3. Houd de voorgestelde zoekopdracht ingedrukt die je wilt melden.
4. Tik op Melden en volg de verstrekte instructies.