Een video melden

Als je een video ziet op TikTok die volgens jou onze Communityrichtlijnen schendt, meld dat dan aan ons.

Een TikTok-video melden

Zo meld je een TIkTok-video:

In de TikTok-app:
1. Ga naar de video en tik op de knop Delen naast de video of houd de video ingedrukt.
2. Tik op Melden en selecteer een reden. Als je wordt gevraagd om een subonderwerp te selecteren, selecteer dan het juiste subonderwerp voor je melding.
3. Tik op Versturen.

In je webbrowser:
1. Ga naar de video en plaats de muisaanwijzer op de knop Meer opties bovenaan.
2. Tik op Melden en selecteer een reden.
3. Selecteer het toepasselijke scenario in de lijst. Als je wordt gevraagd om een subonderwerp te selecteren, selecteer dan het juiste subonderwerp voor je melding.
4. Klik op Versturen.

Lees meer over contentschendingen op TikTok.