TikTok Onder 13-ervaring

Ga naar een onderdeel

Over de Onder 13-ervaring op TikTok  •  Wat kunnen gebruikers jonger dan 13 doen op TikTok?  •  Feedback geven  •  Je account verwijderen

Over de Onder 13-ervaring op TikTok

TikTok is beschikbaar voor mensen van 13 jaar en ouder (of andere leeftijden in bepaalde regio's zoals aangegeven in ons Privacybeleid en onze Gebruiksvoorwaarden). Als je je echter in de VS bevindt en jonger bent dan 13 jaar, hebben we een aparte TikTok-ervaring die speciaal is ontworpen voor jongere mensen. Wanneer iemand jonger dan 13 jaar de geboortedatum invult om zich te registreren voor TikTok, wordt deze persoon automatisch doorgestuurd naar de voor de leeftijd geschikte ervaring.

Wat kunnen gebruikers jonger dan 13 doen op TikTok?

Iedereen jonger dan 13 op TikTok kan:
•  de Voor jou-feed bekijken
•  de Ontdekken-feed bekijken
•  berichten liken
•  berichten melden
•  video's maken om op te slaan op je apparaat

Belangrijke dingen om te weten als je jonger dan 13 bent:
•  Je account wordt automatisch op privé ingesteld.
•  Je kunt video's maken, maar je kunt ze niet plaatsen. Alle video's die je maakt, worden opgeslagen op je apparaat in plaats van als concept op je account.
•  De Voor jou- en Ontdekken-feed worden samengesteld en zijn beschikbaar als alleen-kijken-ervaring om ervoor te zorgen dat de content geschikt is voor je leeftijd en veilig is voor jou. We werken samen met Common Sense Networks om deze Onder 13-ervaring te bieden.

Feedback geven

Zo kun je contact met ons opnemen als je jonger dan 13 bent:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op de knop Meer opties... bovenaan om Instellingen en privacy te openen.
3. Tik op Een probleem melden.
4. Selecteer een onderwerp en volg de instructies om je feedback te geven.

Je account verwijderen

Zo verwijder je je account als je jonger dan 13 bent:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op de knop Meer opties... bovenaan om Instellingen en privacy te openen.
3. Tik op Account beheren.
4. Selecteer Account verwijderen.