Activiteitstatus op TikTok

Naar een onderdeel springen:



Kun je zien of iemand actief is op TikTok?  •  Iemands activiteitstatus op TikTok zien  •  Je activiteitstatus op TikTok in- of uitschakelen






Kun je zien of iemand actief is op TikTok?


Je kunt zien wanneer je wederzijdse volgers, gebruikers die je volgt en die jou ook volgen, actief zijn of voor het laatst actief waren op TikTok als jullie beiden Activiteitstatus ingeschakeld hebben. Dit betekent ook dat je wederzijdse volgers kunnen zien wanneer je actief bent of voor het laatst actief was op TikTok. Als slechts een van jullie deze instelling heeft ingeschakeld, ziet geen van beiden de activiteitstatus van de ander.

Opmerking: activiteitsstatus is op dit moment niet voor iedereen beschikbaar. Verder moet je 18 jaar of ouder zijn om toegang te krijgen tot deze functie.






Iemands activiteitstatus op TikTok zien


Je kunt zien wanneer een wederzijdse volger actief is of voor het laatst actief was op verschillende gebieden op TikTok:

Status Actief
•  Als iemand online is op TikTok, verschijnt er een groene stip op diens profielfoto.
•  Houd er rekening mee dat de groene stip nog enige tijd zichtbaar kan zijn nadat iemand inactief is geworden op TikTok.
•  Je ziet de status Actief in je Inbox, in berichtenthreads, in het Profiel van een wederzijdse volger en in de gebruikerslijst wanneer je iemand selecteert om in een reactie te taggen of een TikTok-video te delen.

Status Laatst actief
•  Als iemand momenteel niet actief is op TikTok, wordt een relatieve tijdstempel weergegeven van wanneer diegene voor het laatst actief was. 
•  Je ziet de status Laatst actief in je Inbox en in je berichtenthreads.
Opmerking: TikTok geeft de activiteitstatus tot 2 dagen weer. Als iemand meer dan 2 dagen geleden voor het laatst actief was, dan wordt er geen status weergegeven.






Je activiteitstatus op TikTok in- of uitschakelen


Je kunt je activiteitstatus op elk moment in- of uitschakelen in je privacyinstellingen. Houd er rekening mee dat als je Activiteitstatus uitschakelt, jij en je wederzijdse volgers elkaars activiteitstatus niet zien, ook al hebben ze die ingeschakeld.

Je Activiteitstatus in- of uitschakelen:
1. Tik rechtsonder op Profiel.
2. Tik op het 3-lijnenmenu rechtsboven.
3. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Privacy.
4. Tik op het schakelaarpictogram naast Activiteitstatus om het in of uit te schakelen. De instelling is standaard uitgeschakeld.




Was dit nuttig?