Je account deactiveren

Door je TikTok-account te deactiveren, kun je het tijdelijk pauzeren. Wanneer je klaar bent om terug te gaan naar TikTok, kun je het op elk moment reactiveren.

Zo deactiveer je je account:
1. Tik onderin de TikTok-app op
Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop
Menu ☰.
3. Tik op
Instellingen en privacy.
4. Tik op
Account em vervolgens op Account deactiveren of verwijderen.
5. Tik op
Account deactiveren en volg de instructies om je account te deactiveren.

Als je je TikTok-account deactiveert:
•  Je hebt geen toegang meer tot je account, maar we bewaren je gegevens, zodat je ze kunt herstellen als je ervoor kiest je account te reactiveren.
•  Directe berichten die je eerder naar anderen hebt gestuurd, kunnen zichtbaar blijven voor hen.
•  Duetten en Aanhechtingen gerelateerd aan je video's kunnen zichtbaar blijven voor anderen.
•  Niemand ziet je content of profiel.

Zo reactiveer je je TikTok-account:
1. Log in op je account met dezelfde inloggegevens die je eerder gebruikte.
2. Tik op
Reactiveren om je account te herstellen.

Je kunt ook permanent je account verwijderen.

Als je op een andere manier hulp bij je account nodig hebt op TikTok,
dien dan een melding in.