Hoe je advertenties worden gepersonaliseerd

Je kunt je advertentievoorkeuren aanpassen om de advertenties die je ziet relevanter voor je te maken.

Zo bekijk en pas je de advertentievoorkeuren aan:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Advertenties.
5. Tik op Hoe je advertenties worden gepersonaliseerd en kies je advertentievoorkeuren:
   ༚  Geslacht: TikTok leidt je geslacht af voor advertentiedoeleinden op basis van je activiteit in de app. Kies Vrouw, Man of Aangepast om het geslacht te wijzigen.
   ༚  Interesses: TikTok leidt je interesses af op basis van je activiteit in of buiten de app (indien van toepassing). Tik op elk gewenst moment op een interesse en schakel deze in of uit.
Lees meer over hoe TikTok-advertenties worden gepersonaliseerd.