TikTok-profielweergavegeschiedenis

Je kunt Profielweergavegeschiedenis inschakelen in je instellingen om te zien welke accounts op TikTok je profiel hebben bekeken. Alleen accounts die deze functie ook hebben ingeschakeld en je profiel de afgelopen 30 dagen hebben bekeken, worden weergegeven in je profielweergavegeschiedenis. Als je de profielpagina van een ander account bezoekt dat deze instelling ook heeft ingeschakeld, dan kan die persoon zien dat je het profiel hebt bezocht.

Opmerking: je moet 16 jaar of ouder zijn en minder dan 5.000 volgers hebben om deze functie te kunnen gebruiken.

Profielweergavegeschiedenis in- en uitschakelen

Je kunt je Profielweergavegeschiedenis in- en uitschakelen in je privacyinstellingen of op de pagina Profielweergaven. Als je de profielweergavegeschiedenis uitschakelt, kun je niet zien wie je profiel heeft bekeken. Anderen kunnen dan ook niet zien dat je hun profiel hebt bekeken.

Zo schakel je de Profielweergavegeschiedenis in en uit in je instellingen:
1. Tik rechtsonder in je TikTok-app op Profiel.
2. Tik op het pictogram met 3 lijnen rechtsboven om naar de instellingen te gaan.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Privacy en vervolgens op Profielweergaven.
5. Tik op het schakelaarpictogram naast Profielweergavegeschiedenis om deze in of uit te schakelen. Opmerking: de instelling is standaard uitgeschakeld.

Zo schakel je de Profielweergavegeschiedenis in- en uit via de pagina Profielweergaven:
1. Tik onderin je TikTok-app op Inbox.
2. Tik op de melding dat iemand je profiel heeft bekeken.
3. Tik op de pagina Profielweergaven op het Instellingen-pictogram rechtsboven.
4. Tik op het schakelaarpictogram naast Profielweergavegeschiedenis om deze in of uit te schakelen.