Profielweergavegeschiedenis

Je kunt de profielweergavegeschiedenis inschakelen in je instellingen om te zien welke accounts op TikTok je profiel hebben bekeken. Je ziet alleen profielweergaven van accounts die deze instelling hebben ingeschakeld en je profiel de afgelopen 30 dagen hebben bekeken. En als je het profiel van een ander account bezoekt dat deze instelling ook heeft ingeschakeld, ziet diegene je bezoek.

Opmerking: je moet 16 jaar of ouder zijn en minder dan 5.000 volgers hebben om deze functie te kunnen gebruiken.

Zo schakel je profielweergavegeschiedenis in of uit

Je kunt ervoor kiezen om de profielweergavegeschiedenis in of uit te schakelen. Als je de profielweergavegeschiedenis uitschakelt, zie je niet wie jouw profiel heeft bekeken en zien anderen niet dat jij hun profiel hebt bekeken.

Zo schakel je de profielweergavegeschiedenis in of uit:
Vanuit je instellingen
1. Tik onderin de TikTok-app op
Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop
Menu ☰ en selecteer Instellingen en privacy.
3. Tik op
Privacy en vervolgens op Profielweergaven.
4. Schakel de instelling
Profielweergavegeschiedenis in of uit. Deze instelling is standaard uitgeschakeld.

Vanuit je inbox
1. Tik onderin de TikTok-app op
Inbox.
2. Tik op
Activiteiten en vervolgens op de melding dat iemand je profiel heeft bekeken, of tik op Profielweergaven. Je moet mogelijk omlaag bladeren om het te zien.
3. Tik in je
Profielweergaven op de knop Instellingen bovenaan.
4. Schakel de instelling
Profielweergavegeschiedenis in of uit.

Vanuit je profiel
2. Tik bovenaan op de knop
Profielweergaven.
3. Tik bovenaan op de knop
Instellingen.
4. Schakel de instelling
Profielweergavegeschiedenis in of uit.