Duetten

Naar een onderdeel springen

Over Duet  •  Een duet maken met de video van iemand anders  •  Duetprivacyinstellingen beheren voor al je video's  •  Duetprivacyinstellingen beheren voor een van je video's

Over Duet

Met Duet kun je je video naast een video van een andere maker op TikTok plaatsen. Een duet bestaat uit twee video's op een gesplitst scherm die tegelijkertijd worden afgespeeld.Onthoud dat je een openbaar account moet hebben om anderen een duet met je video's te laten doen.

Je kunt in je instellingen kiezen wie een duet met je video's kan doen:
In de privacyinstellingen van je account kun je kiezen wie een duet kan doen met je video's:
•  Iedereen: als je Iedereen kiest en Duet hebt ingeschakeld, kan iedereen een duet met je video doen.
•  Vrienden: als je Vrienden kiest en Duet hebt ingeschakeld, kunnen alleen je vrienden een duet met je video doen. Vrienden zijn mensen op TikTok die je volgt en die jou terug volgen.In je privacyinstellingen kun je Duet voor al je bestaande video's in één keer uitschakelen. Dat betekent dat je niet naar elk van je video's afzonderlijk hoeft te gaan om Duet uit te schakelen.

Je kunt Duet in- en uitschakelen voor elk van je video's:
Je kunt Duet in- en uitschakelen voordat je een video plaatst of voor een bestaande video.
•  Als je Duet inschakelt: de voor de instelling Duet geselecteerde groep voor al je video's kan een duet doen met deze video. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om alleen je Vrienden toe te staan een duet met al je video's te doen en vervolgens Duet inschakelt voor één video, kunnen alleen je Vrienden een duet doen met deze video.
•  Als je Duet uitschakelt, kunnen anderen geen duet doen met je video.

Dingen die je moet weten als je iemand anders toelaat om een duet met je video te doen:
•  De privacyinstellingen van die persoon bepalen wie het duet kan bekijken, erop kan reageren, kan downloaden of interactie ermee kan hebben.
•  Het duet wordt alleen weergegeven in het profiel van de persoon die het duet heeft opgenomen. Je originele video wordt alleen weergegeven op je profielpagina.
•  Als je anderen toestaat een duet met je video te doen, maar daarna je video verwijdert of je instellingen wijzigt om te beperken wie je video mag gebruiken, blijven alle reeds gemaakte duetten op TikTok. Als je vragen of zorgen hebt, kun je de video melden.

Als je jonger dan 18 bent:
Lees de Privacy- en veiligheidsinstellingen voor gebruikers jonger dan 18 voor meer informatie over je Duet-instellingen.

Een duet maken met de video van iemand anders

1. Tik op het pijlpictogram rechts van de video waarmee je een duet wilt doen.
2. Tik op Duet onderaan.
3. Kies uit de filmopties rechts.
4. Tik op de rode knop om je opname te starten en stoppen en tik vervolgens op het vinkje.
5. Bewerk je video en tik op Volgende.
6. Pas je instellingen aan, schrijf een bijschrift en tik op Plaatsen.
Opmerking: Duet is niet beschikbaar voor alle video's.

Duetprivacyinstellingen beheren voor al je video's

Kies wie een duet met je video's kan doen:
1. Tik rechtsonder op Profiel.
2. Tik op het pictogram met 3 lijnen rechtsboven om naar de instellingen te gaan.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Privacy en vervolgens Duet.
5. Kies onder Wie mag een duet doen met je video's wie je wilt toestaan om een duet te doen.

Duetprivacyinstellingen beheren voor een van je video's

Voordat je een video plaatst:in de laatste stap voordat je een video plaatst, kun je kiezen of je wilt dat anderen een duet met deze video kunnen doen.
1. Maak je video.
2. Tik in het scherm Plaatsen op het schakelaarpictogram naast Duet toestaan om in of uit te schakelen.Voor een bestaande video:
1. Ga naar de video die je wilt bijwerken. Je kunt je video's vinden in je profiel.
2. Tik op het 3-stippenpictogram rechts.
3. Tik op Privacyinstellingen onderaan.
4. Tik naast Duet toestaan op het schakelaarpictogram om in of uit te schakelen.