Over deze advertentie

Bij TikTok werken we er voortdurend aan om een vertrouwde plek te creëren voor entertainment en creatieve zelfexpressie. We willen transparant zijn over de gegevens die we verzamelen en hoe die worden gebruikt om vertrouwen op te bouwen in onze community. Hieronder vallen ook de gegevens die we verzamelen en gebruiken voor advertenties. We streven ernaar om onze advertentiepraktijken eenvoudig en direct te communiceren via dit advertentie-informatiepaneel.

Voor meer informatie over advertenties op TikTok:
1. Houd in de TikTok-app de advertentie ingedrukt of tik op de knop Delen naast de video.
2. Tik op Over deze advertentie.

Lees meer over hoe TikTok advertenties toont in onze Advertentietransparantiegids .