Donkere modus

Als je de donkere modus inschakelt, heeft je app een donkere achtergrond met lichte tekst. De donkere modus verandert niet hoe je video's eruitzien op TikTok.

Zo schakel je de donkere modus in of uit:
1. Tik in de TikTok-app rechtsonder op Ik om naar je profiel te gaan.
2. Tik op ... rechtsboven om naar de instellingen te gaan.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Donkere modus.
5. Tik op de cirkel onder Donker om de donkere modus in te schakelen of onder Licht om de donkere modus uit te schakelen.

Je kunt de instellingen van de TikTok-app voor de donkere modus ook de weergave-instellingen van je apparaat laten volgen. Dit betekent dat als je de weergave-instellingen van je telefoon wijzigt, de TikTok-app automatisch mee verandert met die instellingen.

Zo volg je de instellingen van je apparaat:
1. Tik in de TikTok-app rechtsonder op Ik om naar je profiel te gaan.
2. Tik op ... rechtsboven om naar de instellingen te gaan.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Donkere modus.
5. Tik op de schakelaar naast Apparaatinstellingen gebruiken om de weergave-instellingen van je apparaat te volgen.