Videoprivacy

Op TikTok kun je verschillende privacyinstellingen toepassen op elke video die je deelt, ook als je je account op openbaar hebt ingesteld. Je kunt kiezen om je TikTok-video voor iedereen beschikbaar te maken, deze te beperken tot vrienden of volgers, of deze privé te maken zodat alleen jij de video kunt bekijken. Je kunt je instellingen later wijzigen als je van gedachten verandert.


Opmerking: alle video's moeten aan de Communityrichtlijnen voldoen. Wanneer we content signaleren die in strijd is met dit beleid, verwijderen we die van ons platform.


Kiezen wie je video's kan bekijken

 

Om de privacyinstelling te wijzigen bij een nieuw bericht:
1. Maak je video.
2. Tik in het scherm Plaatsen op Wie kan deze video bekijken.
3. Kies een privacyinstelling.

Om de privacyinstelling te wijzigen van een video die je al hebt geplaatst:
1. Ga naar de video die je wilt bijwerken. Je kunt je video's vinden in je profiel.
2. Tik op het3-stippenpictogram aan de zijkant.
3. Tik op Privacyinstellingen onderaan.
4. Tik op Wie kan deze video bekijken.
5. Kies een privacyinstelling.

Opmerking: het aantal weergaven op je video's geeft alle weergaven tot nu toe aan, dit wordt niet gereset nadat je de privacyinstellingen hebt bijgewerkt.


Was dit nuttig?