Berichtweergavegeschiedenis op TikTok

Je kunt Berichtweergavegeschiedenis inschakelen in je instellingen om te zien wie je berichten hebben bekeken. Inschakelen van deze instelling betekent ook dat gebruikers die je volgt en die deze instelling ook hebben ingeschakeld, kunnen zien dat jij hun bericht hebt bekeken. Alleen weergaven van de afgelopen 7 dagen worden weergegeven in de berichtweergavegeschiedenis van elk van je berichten.

De berichtweergavegeschiedenis toont weergaven van kijkers:
1. Die jou volgen, de berichtweergavegeschiedenis hebben ingeschakeld en je berichten hebben bekeken.
2. Die jou niet volgen, maar wel jouw berichten hebben bekeken en ook hebben gereageerd op je berichten of ze hebben geliket. Merk op dat dit wordt weergegeven in de berichtweergavegeschiedenis ongeacht of deze instelling in- of uitgeschakeld is.
Opmerking: alleen gebruikers van 16 jaar of ouder met minder dan 5.000 volgers hebben toegang tot deze functie.

Berichtweergavegeschiedenis in- en uitschakelen

Je kunt je Berichtweergavegeschiedenis in- en uitschakelen in je privacyinstellingen. Zo schakel je de Berichtweergavegeschiedenis in en uit in je instellingen:
1. Tik rechtsonder in je TikTok-app op Profiel.
2. Tik op het pictogram met 3 lijnen rechtsboven om naar de instellingen te gaan.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Privacy en vervolgens op Berichtweergaven.
5. Tik op het schakelaarpictogram naast Berichtweergavegeschiedenis om deze in of uit te schakelen. Merk op dat je reacties en likes nog steeds aan andere gebruikers worden getoond als weergaven, ook als je de berichtweergavegeschiedenis uitschakelt.