Originele geluiden verwijderen

Als je een origineel geluid hebt toegevoegd aan TikTok dat andere makers in hun video's hebben gebruikt, kun je op elk moment ervoor kiezen dat geluid te verwijderen. Nadat je het geluid hebt verwijderd, wordt het permanent verwijderd uit alle video's die dat geluid gebruiken, inclusief die van jezelf.

Een origineel geluid verwijderen op TikTok

Zo verwijder je je geluid uit alle TikTok-video's:
1. Tik in de TikTok-app op het geluid onderaan de video om naar het scherm Origineel geluid te gaan.
2. Tik bovenaan op de knop Delen.
3. Tik op Geluid verwijderen en vervolgens op Verwijderen in het volgende scherm. Bevestig om het geluid te verwijderen uit alle video's die het gebruiken. Hiertoe behoren ook jouw video's en video's van makers die je geluid hebben gebruikt. Makers worden geïnformeerd dat het geluid uit hun video is verwijderd.