Gebruik van activiteit buiten TikTok voor advertentietargeting

Je kunt beheren hoe je activiteit buiten TikTok beïnvloedt welke advertenties je op TikTok ziet.

Zo bekijk en werk je je instellingen voor advertentietargeting bij:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Advertenties.
5. Schakel de Gebruik van activiteit buiten TikTok voor advertentietargeting in of uit.

Opmerking: je ziet altijd advertenties op TikTok op basis van wat je op TikTok doet of andere gegevens die worden beschreven in ons Privacybeleid.