TikTok Stories

Om TikTok Stories

Med TikTok Stories kan du dela med dig av ditt dagliga liv till dina följare på ett omedelbart, autentiskt och intimt sätt med upp till 15 sekunder långa videor. Innehållet tas bort 24 timmar efter att det publicerades.

Skapa din första TikTok-video och bli en del av vår community med kreativa, samarbetsinriktade och trendsättande kreatörer!

Hur skapar man en Tiktok Story?

Så här skapar du en TikTok Story:
1. Tryck på + längst ned på skärmen.
2. Använd TikTok-kameran.
3. Lägg till ljud, effekter, filter eller andra kamerafunktioner.
4. Starta videon genom att trycka på inspelningsknappen, ta en bild genom att trycka på fotoknappen på skärmen eller ladda upp via uppladdningsknappen.
5. Spela in innehållet.
6. Tryck på Publicera i Story.
7. Gör eventuella redigeringar på sidan Publicera.
8. Publicera din första Story i dag.