Aktivitetsstatus på TikTok

Gå til en del

Kan du se om noen er aktive på TikTok?  •  Se noens aktivitetsstatus på TikTok  •  Slå aktivitetsstatusen på eller av på TikTok

Kan du se om noen er aktive på TikTok?

Du kan se om dine felles følgere – brukere du følger som følger deg tilbake – er aktive eller når de sist var aktive på TikTok hvis dere begge har slått på Aktivitetsstatus. Dette betyr også at dine felles følgere kan se om du er aktiv eller når du sist var aktiv på TikTok. Hvis bare én av dere har slått denne innstillingen på, vil ingen av dere se den andres aktivitetsstatus.

Merk: Du må være over 18 år for å ha tilgang til denne funksjonen.

Se noens aktivitetsstatus på TikTok

Du kan se om en felles følger er aktiv eller når brukeren sist var aktiv flere steder på TikTok:

Aktiv status
•  Når noen er logget på TikTok, vises det en grønn prikk på profilbildet deres.
•  Husk at den grønne prikken kanskje er synlig en stund etter at noen blir inaktiv på TikTok.
•  Du ser denne aktive statusen i innboksen, i meldingstråder, i profilen til en felles følger, og i listen over brukere når du velger å tagge noen i en kommentar eller deler en TikTok-video.

Status for sist aktiv
•  Når noen for øyeblikket ikke er aktiv på TikTok, vises det et relativt tidsstempel for når de sist var aktive.
•  Du ser denne siste aktive statusen i innboksen og meldingstrådene.

Merk: TikTok viser aktivitetsstatus i opptil 2 dager. Hvis noen var aktive for mer enn 2 dager siden, vises det ingen status.

Slå Aktivitetsstatus på eller av

Du kan slå aktivitetsstatusen på eller av i personverninnstillingene når som helst. Husk at når du slår av Aktivitetsstatus, vil du og dine felles følgere ikke se hverandres aktivitetsstatus, selv om de har den slått på.

Slik slår du Aktivitetsstatus på eller av:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny-knappen øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern, og trykk deretter på Personvern.
4. Slå innstillingen Aktivitetsstatus på eller av. Innstillingen er slått av som standard.