Velge mellom en privat eller offentlig konto

På TikTok kan du velge om du vil ha en privat eller offentlig konto.

Privat konto

Hvis du velger privat konto, godkjenner du hvem som får lov å:
•  følge deg
•  se dine videoer, LIVE-videoer, biografi og likerklikk
•  se dine følgere og lister over de du følger
Andre kan ikke lage duett med, sammensy med eller laste ned videoene dine.

Offentlig konto

Avhengig av personverninnstillingene du velger, kan innleggene dine være synlige for alle, både på og utenfor plattformen, og de kan deles av alle, enten de har en TikTok-konto eller ikke. Alle kan:
•  følge deg
•  se dine videoer, LIVE-videoer, biografi og likerklikk
•  se dine følgere og lister over de du følger
Avhengig av personverninnstillingene dine, kan andre også lage duetter med, sammensy med og laste ned videoene dine. Innholdet ditt kan vises i søkemotorer, blogger, SoMe-innlegg og nyhetssider.

Et par ting du burde vite om private og offentlige kontoer:
•  Ditt navn, brukernavn og profilbilde er alltid synlig for alle på og utenfor TikTok.
•  Andre kan søke etter kontoen din.
•  Du kan når som helst begrense synligheten til hvert enkelt innlegg ved å endre videoinnstillingene, da begrenses innleggene dine til målgruppen du valgte.
•  Du kan velge hvem som kan kommentere på videoene dine, hvem som kan sende deg meldinger, og bestemme om kontoen din skalforeslås til andre.

Slik velger du om TikTok-kontoen skal være privat eller offentlig:
1. I TikTok-appen trykker på du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny☰-knappen øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern og på Personvern.
4. Slå Privat konto på eller av.

Du kan lese mer om personvern i Personvernsenteret.