Fjern originale lyder

Hvis du har lagt en original lyd til TikTok som andre skapere har brukt i videoene sine, kan du velge å fjerne lyden når som helst. Når du fjerner lyden, fjernes den permanent fra alle videoer som bruker lyden, inkludert din egen.

Slik fjerner du originale lyder på TikTok

Slik fjerner du lyder fra alle TikTok-videoer:
1. I TikTok-appen trykker du på lyden nederst på videoen for å gå til den originale lyden.
2. Trykk på Del øverst på skjermen.
3. Trykk på Fjern lyd og deretter på Fjern på neste skjerm. Bekreft at du vil slette lyden fra alle videoer som bruker den. Dette inkluderer din egen video samt andre videoer fra skapere som har brukt lyden din. Skapere blir varslet om at lyden er fjernet fra videoene deres.