Foreslåtte kontoer

Gå til en del

Hvordan TikTok foreslår kontoer for deg  •  Hvordan TikTok foreslår kontoen din til andre  •  Slå foreslåtte kontoer på eller av

For å hjelpe deg med å finne og følge andre du kanskje kjenner på TikTok, gjør vi kanskje følgende:
•  Foreslår kontoer for deg ved å vise deg videoene deres og funksjonen Finn venner i profilen din.
•  Foreslår kontoen din til andre på TikTok slik at de kan følge deg.

Hvordan TikTok foreslår kontoer for deg

Avhengig av informasjonen du velger å dele med TikTok, viser vi kanskje en konto for deg fordi kontoen tilhører følgende:
•  Noen som har slått på
Kontakter i Foreslå kontoen din til andre, lagt til telefonnummeret eller e-postadressen i TikTok-kontoen og de med telefonnummer og e-postadresser som du har i telefonkontaktene dine, og du har valgt å synkronisere telefonkontaktene i Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
•  Noen har slått på
Kontakter i Foreslå kontoen din til andre, har telefonnummeret eller e-postadressen din i telefonkontaktene sine og har valgt å synkronisere telefonkontaktene sine i Synkroniser kontakter og Facebook-venner og du har lagt til telefonnummeret eller e-postadressen i TikTok-kontoen.
•  Noen du er venn med på Facebook, som har slått på
Facebook-venner i Foreslå kontoen din til andre, og du og den andre personen har valgt å synkronisere vennelisten på Facebook i Synkroniser konktakter og Facebook-venner.
•  Noen du har felles forbindelser med på TikTok eller Facebook (i utvalgte områder). Du kan ha felles forbindelser med noen fordi dere følger de samme kontoene, du følger kontoer som allerede følger dem, de følger kontoer du også følger og disse kontoene følger deg tilbake, eller dere er tilknyttet hverandre med de samme kontoene på Facebook.
•  Noen som følger deg på TikTok.

Du kan slå
Synkroniser kontakter og Facebook-venner på eller av i Personverninnstillingene .

Husk:
•  Vi kommer til å fortsette å foreslå Facebook-venner også etter den første synkroniseringen. Du trenger ikke regelmessig å synkronisere vennelisten på Facebook på nytt.
•  Hvis du synkroniserer telefonkontaktene, kan det være at kontoen din foreslås til andre hvis du har slått på
Kontakter i Foreslå kontoen din til andre.
•  Hvis du fjerner TikToks tilgang til telefonkontaktene dine i enhetsinnstillingene, eller du slår av synkroniseringsinnstillingen, synkroniserer vi ikke lenger kontakter, men vi fortsetter å foreslå kontoer basert på tidligere synkroniserte kontakter. Hvis du ønsker å fjerne alle telefonkontaktene som ble synkronisert til TikTok og stoppe synkronisering av kontakter på alle enheter, kan du
fjerne tidligere synkroniserte kontakter i Synkroniser kontakter og Facebook-venner.

Hvordan TikTok foreslår kontoen din til andre

Avhengig av informasjonen du tillater at Tiktok kan dele, foreslår vi kanskje kontoen din til følgende:
•
Kontakter
•
Facebook-venner
•
Folk som åpner eller sender lenker til deg
Du kan slå disse innstillingene på eller av når som helst fra
Foreslå kontoen din til andre i Personverninnstillinger.

Husk følgende:
•  Selv om alle innstillingene er slått av, kan det være at kontoen din fortsatt foreslås til de du følger, samhandler med eller har felles forbindelser med på TikTok.
•  Hvis du er i alderen 13–17 år, foreslås ikke kontoen din til felles forbindelser.
•  Hvis kontoen din er privat og innstillingene er på, foreslår vi kontoen din til andre, men bare personer du godkjenner kan følge deg og se videoene dine.

Kontakter
Når
Kontakter i innstillingen Foreslå kontoen din til andre er slått på, kan det hende kontoen din foreslås til andre i TikTok hvis:
• Du har lagt til telefonnummer eller e-postadresse på TikTok-kontoen.
•  Personen vi foreslår kontoen din til har valgt å synkronisere telefonkontaktene sine på TikTok.
•  De har telefonnummeret ditt eller e-postadressen din i kontaktene sine.

Facebook-venner
Når
Facebook-venner i Foreslå kontoen din til andre er på, kan kontoen din bli foreslått til noen andre på TikTok du er venn med på Facebook, eller som deler den samme forbindelsen med deg via Facebook-venner (i utvalgte områder) hvis dere begge har valgt å synkronisere Facebook-vennelisten med TikTok.

Folk som åpner eller sender lenker til deg
Når
Folk som åpner eller sender lenker til deg i innstillingen Foreslå kontoen din til andre er slått på, kan det hende TikTok-kontoen din blir foreslått til noen andre på TikTok som sendte deg en kobling eller som åpnet en kobling du sendte til en video på TikTok. Dette inkluderer koblinger som deles på TikTok-plattformen (for eksempel via tekstmeldinger eller en tredjepartsplattform).

Slå foreslåtte kontoer på eller av

Du kan gå gjennom og kontrollere hvordan kontoen foreslås til andre og hvordan kontoer foreslås til deg, i
Personverninnstillinger.

Foreslå kontoen din til andre
Bruk denne innstillingen for å kontrollere om kontoen skal foreslås til
Kontakter, Facebook-venner og Personer som åpner eller sender deg lenker. Innstillingene slås på som standard hvis du er 18 år eller eldre.

Endre hvordan kontoen din foreslås til andre:
1. Trykk på
Profil nederst til høyre.
2. Trykk på
menyen med 3 linjer øverst til høyre.
3. Trykk på
Innstillinger og personvern.
4. Trykk på
Personvern, og trykk deretter på Foreslå din konto til andre.
5. Trykk på
veksleikonet ved siden av innstillingen du vil endre. Hvis du slår på Facebook-venner, må du også velge Synkroniser Facebook-venner.

Synkroniser kontakter og Facebook-venner
Bruk denne innstillingen for å tillate at TikTok synkroniserer telefonkontaktene og Facebook-vennene dine og hjelper deg med å finne og følge andre. Du kan stoppe synkronisering når som helst og fjerne tidligere synkroniserte data fra TikTok.

Husk at dersom du synkroniserer telefonkontaktene og har slått på
Kontakter i Foreslå kontoen din til andre, kan det være at kontoen din også foreslås til personer hvis telefonnummer eller e-postadresse er i telefonkontaktene dine, og som har lagt til telefonnummeret eller e-postadressen i TikTok.

Synkronisere telefonkontakter eller Facebook-venner på TikTok:
1. Trykk på
Profil nederst til høyre.
2. Trykk på
menyen med 3 linjer øverst til høyre.
3. Trykk på
Innstillinger og personvern.
4. Trykk på
Personvern, og trykk deretter på Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
5. Trykk på veksleikonet ved siden av
Synkroniser kontakter eller Synkroniser Facebook-venner for å slå på eller av. Du kan også fjerne tidligere synkroniserte data.

Merk: Hvis du fjerner TikToks tilgang til telefonkontaktene dine i enhetens innstillinger, kan vi ikke lenger synkronisere kontakter. Vi kommer fortsatt til å foreslå kontoer til deg basert på tidligere synkroniserte kontakter. Hvis du ønsker å fjerne alle telefonkontaktene dine som ble synkronisert til TikTok og stoppe synkronisering av kontakter på alle enheter, kan du
fjerne tidligere synkroniserte kontakter i Synkroniser kontakter og Facebook-venner-innstillingen. Finn ut mer om hvordan telefonnummeret ditt brukes på TikTok.