Slik persontilpasses annonsene dine

Du kan endre annonseinnstillinger for å gjøre annonsene du ser, mer relevante for deg.

Slik går du gjennom og endrer annonseinnstillinger:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny-knappen øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Annonser.
5. Trykk på Slik persontilpasses annonsene dine og velg annonseinnstillinger:
  ༚  Kjønn: TikTok utleder hvilket kjønn du er av hensyn til annonsebehandling, basert på dine aktiviteter i appen. Hvis du vil endre kjønn, velger du blant KvinneMann eller Tilpasset.
  ༚  Interesser: TikTok utleder interessene dine basert på dine aktiviteter i og utenfor appen (hvis du har noen). Trykk på en interesse og slå den på eller av når som helst. Finn ut mer om hvordan TikTok-annonser blir persontilpasset.