Tilknytt e-posten din på Android-enheter

Hopp til et avsnitt

Tilknytte e-posten din på Android  •  Slik administrerer du e-poster knyttet til TikTok-kontoen din  •  Hva skjer hvis jeg sletter TikTok-kontoen min?

Tilknytte e-posten din på Android

For å hjelpe deg å bli oppdaget av personer du kanskje kjenner på TikTok, kan du velge å knytte e-postadressen du bruker på Android-enheten til TikTok-kontoen din. Vi krypterer, lagrer og behandler e-postadressene du knytter til kontoen din. Avhengig av andre annonseinnstillinger på TikTok kan vi også bruke denne informasjonen til å hjelpe annonsører å nå deg med mer personlige annonser og mer effektivt måle annonser.

Slik administrerer du e-poster knyttet til TikTok-kontoen din

Du kan aministrere og slette e-poster knyttet til TikTok-kontoen din når som helst i innstillingene.

Slik administrerer du tilknytning av e-poster på Android-enheter:
1. I TikTok-appen, trykker på du på
Profil nederst.
2. Trykk på
Meny øverst.
3. Trykk på
Innstillinger og personvern og på Personvern.
4. Trykk på
Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
5. Slå av
Synkroniser kontakter.
Merk: Dette vil hindre fremtidig automatisk e-posttilknytning og kontaktboksynkronisering. Vær oppmerksom på at selv om du slår av kontaktsynkronisering, fjernes ikke tidligere synkroniserte e-poster eller kontakter. Følg instruksjonene nedenfor hvis du vil fjerne alle tidligere synkroniserte e-poster og kontakter.

Slik sletter du e-poster som tidligere ble knyttet til TikTok på Android-enheter:
1. I TikTok-appen, trykker på du på
Profil nederst.
2. Trykk på
Meny øverst.
3. Trykk på
Innstillinger og personvern og på Personvern.
4. Trykk på
Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
5. Trykk på
Fjern tidligere synkroniserte kontakter og på Fjern i meldingen som vises.
Merk: Dette fjerner alle tidligere tilknyttede e-poster i tillegg til kontaktbokdata og slår automatisk av kontaktsynkronisering fra fremtidig periodevis synkronisering. Husk at hvis du sletter tilknyttede e-poster, så fjernes ikke e-poster og telefonnumre som du kan ha brukt for å opprette TikTok-kontoen eller for kontoautentisering. Hvis du vil fjerne alle dataene, kan du lese mer om å slette TikTok-kontoen.

Hva skjer hvis jeg sletter TikTok-kontoen min?

Hvis du sletter kontoen din, slettes alle kontaktene og e-postene du har delt med TikTok, i tillegg til all kontaktinformasjon som har blitt koblet til deg.