Oppdater for deg-strømmen

Hopp til et avsnitt

Oppdatere «For deg»-strømmen på TikTok  •  Slik oppdaterer du «For deg»-strømmen

Oppdatere «For deg»-strømmen på TikTok

Du kan oppdatere For deg-strømmen for å se et nytt sett med populære videoer, som om du akkurat logget på TikTok. Jo mer du samhandler med disse nye videoene – som å trykke på liker, kommentere og lagre i favoritter – desto mer lærer vi om typen innhold du er interessert i. Vi begynner da å vise deg en mer personalisert strøm igjen.

Slik oppdaterer du «For deg»-strømmen

Slik oppdaterer du «For deg»-strømmen:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på Meny øverst på skjermen.
3. Trykk på Innstillinger og personvern og deretter på Innholdspreferanser.
4. Trykk på Oppdater «For deg»-strømmen og følg instruksjonene for å fullføre. Du kan ikke angre oppdateringen av strømmen.

Et par ting du burde vite om å oppdatere «For deg»-strømmen:
•  Bare «For deg»-strømmen oppdateres – andre deler av TikTok påvirkes ikke, som Følger-strømmen, profilen og innboksen din.
•  Når du samhandler med de nye videoene i «For deg»-strømmen, oppdateres den personaliserte profilen din for å vise mer variert innhold enn tidligere. Vi fortsetter å bruke den personaliserte profilen som tidligere formet «For deg»-strømmen din. Slik kan vi gi deg personalisert innhold på andre deler av TikTok, som annonser og andre strømmer.