Videopersonvern

På TikTok kan du bruke ulike personverninnstillinger for hver enkelt video du deler, også om profilen din er konfigurert som offentlig. Du kan velge å gjøre TikTok-videoen tilgjengelig for alle, begrense den til venner eller følgere, eller gjøre den privat, slik at bare du kan se den. Du kan også justere innstillingene dine senere hvis du ombestemmer deg.

Merk: Alle videoer må følge retningslinjene for fellesskapet. Når vi identifiserer innhold som bryter retningslinjene, fjerner vi det fra plattformen vår.

Velg hvem som kan se videoene dine

Slik endrer du personverninnstillingene for et nytt innlegg:
1. Opprett videoen.
2. På
Publiser-skjermen kan du velge hvem som kan se videoen.
•  Hvis du har en offentlig konto, kan du velge
Alle (personer på og utenfor TikTok), Venner (følgere du følger tilbake) eller Kun deg.
•  Hvis du har en privat konto, kan du velge
Følgere, Venner (følgere du følger tilbake) eller Kun deg.

Slik endrer du personverninnstillingene for en video du allerede har publisert:
1. I TikTok-appen går du til videoen du vil oppdatere. Du finner videoene dine under
Profil.
2. Trykk på
Flere alternativer … ved siden av videoen.
3. Trykk på
Personverninnstillinger nederst. Du må kanskje sveipe mot venstre.
4. Under
Hvem kan se denne videoen? velger du hvem som kan se videoen.
•  Hvis du har en offentlig konto, kan du velge
Alle (personer på og utenfor TikTok), Venner (følgere du følger tilbake) eller Kun meg.
•  Hvis du har en privat konto, kan du velge
Følgere, Venner (følgere du følger tilbake) eller Kun meg.

Merk: Visningsantallet for videoene er alle visninger til dags dato. Antallet nullstilles ikke når du oppdaterer personverninnstillingene. Vi anbefaler deg å tagge videoen hvis den inneholder teamer som kanskje ikke er egnet for alle. Innhold tagget som målgruppekontrollert er ikke tilgjengelig for brukere under 18 år for å begrense eksponering av innhold som kanskje ikke er egnet for alle.

Tilgjengelighet av innhold

Hvis du skaper innhold, kan det være at innholdet er synlig for andre over hele verden i noen av funksjonene våre, selv om det ikke er tilgjengelig i området ditt. Dette inkluderer innhold du allerede har publisert via TikTok-kontoen og fremtidig innhold.