Om denne annonsen

I TikTok jobber vi kontinuerlig for å skape et trygt sted for underholdning og kreative selvuttrykk. Vi er forpliktet til å være åpne om informasjonen vi samler inn og hvordan den brukes, for å skape tillitt i fellesskapet. Dette inkluderer dataene vi samler inn og bruker i annonser. Vi streber etter å kommunisere annonsepraksisene våre enkelt og direkte via infopanelet «Om denne annonsen».

Slik finner du ut mer om annonser på TikTok:
1. I TikTok-appen trykker og holder du inne annonsen, eller trykker på Del på siden av videoen.
2. Trykk på Om denne annonsen.

Finn ut mer om hvordan TikTok leverer annonser i Åpenhetsguiden for annonser.