Deaktiver kontoen din

Når du deaktiverer TikTok-kontoen, setter du den midlertidig på pause. Når du er klar til å bruke TikTok igjen, kan du når som helst reaktivere den.

Slik deaktiverer du TikTok-kontoen:
1. I TikTok-appen trykker på du på
Profil nederst.
2. Trykk på
Meny☰-knappen øverst.
3. Trykk på
Innstillinger og personvern.
4. Trykk på
Konto og på Deaktiver eller slett konto.
5. Trykk på
Deaktiver konto og følg instruksjonene for å deaktivere kontoen.

Hvis du deaktiverer TikTok-kontoen:
•  Du får ikke tilgang til kontoen, men vi beholder dataene dine slik at du kan gjenopprette dem hvis du velger å reaktivere kontoen.
•  Meldinger du allerede har sendt kan fortsatt være synlige for mottakerne.
•  Duetter og sammensyinger knyttet til videoene kan fortsatt være synlige for andre.
•  Ingen kan se innholdet ditt eller profilen din.

Slik reaktiverer du TikTok-kontoen:
1. Logg på kontoen med samme påloggingsinformasjon som du har brukt tidligere.
2. Trykk på
Reaktiver for å gjenopprette kontoen.

Alternativt kan du også permanent slette kontoen.

Hvis du trenger mer kontohjelp på TikTok,
kan du sende inn en rapport.