Slette en konto

Slik sletter du kontoen: 1. I TikTok-appen trykker på du på Profil nederst. 2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst. 3. Trykk på Innstillinger og personvern. 4. Trykk på Konto, Deaktiver eller slett konto og følg instruksjonene for å slette kontoen. Eventuelt kan du velge å deaktivere kontoen.

Se gjennom retningslinjene for personvern for å finne ut mer om hvordan dataene dine håndteres når du sletter kontoen.

Hvis du mistenker at en person på TikTok er mindreårig og mener at kontoen skal fjernes, kan du lese mer om hvordan du rapporterer mindreåriges kontoer på TikTok.