Kontroller dataene dine utenfor TikTok

Hopp til et avsnitt

Om dataene dine  •  Slik kobler du fra eller til annonsører igjen  •  Slik tømmer du aktiviteten din utenfor TikTok

Om dataene dine

Du kan justere annonseinnstillingene dine til å endre måten annonsører deler dataene dine på, inkludert aktiviteten din utenfor TikTok. Du kommer alltid til å se annonser på TikTok basert på dataene beskrevet i retningslinjene for personvern.

Slik kobler du fra eller til annonsører igjen

Du kan koble fra annonsører for å slutte å skreddersy annonser med dataene dine fra utenfor TikTok fra den annonsøren. Du kan koble til annonsører igjen når som helst.

Slik kobler du fra eller til annonsører igjen:
1. I TikTok-appen trykker på du på
Profil nederst.
2. Trykk på
Meny☰-knappen øverst.
3. Trykk på
Innstillinger og personvern.
4. Trykk på
Annonser.
5. Trykk på
Koble fra annonsører. Hvis du har tilgjengelige data fra annonsører, vises en liste over annonsører du nylig har samhandlet med.
Slik kobler du fra:
   ༚  Slå av innstillingen ved siden av de relevante annonsørene.
Slik kobler du til igjen:
   ༚  Trykk på annonsørene du har koblet fra og velg hvem du vil koble til igjen ved å slå på innstillingen ved siden av annonsørens navn. Merk: Denne funksjonen er for øyeblikket ikke tilgjengelig overalt.

Slik tømmer du aktiviteten din utenfor TikTok

Hver 24. time kan du tømme aktiviteten som annonsører har delt med oss om aktiviteten din utenfor TikTok.

Slik tømmer du aktivitet:
2. Trykk på
Meny ☰-knappen øverst.
4. Trykk på
Annonser.
5. Trykk på
Tøm aktivitet.
6. Trykk på
Bekreft.