Videonedlastinger

Hopp til et avsnitt

Om videonedlastinger på TikTok  •  Slik laster du ned videoer  •  Slik velger du hvem som kan laste ned videoene dine  •  Slik lagrer du videoer på enheten din

Om videonedlastinger på TikTok

Last ned videoer for å dele og se på TikTok-videoer offline. Du kan la andre laste ned videoene dine med Videonedlastinger-innstillingen.

Et par ting du burde vite om videonedlastinger på TikTok:
•  Når du lar andre på TikTok laste ned videoene dine, kan de lagre dem på enhetene sine, konvertere dem til live-bilder og GIF-er, og dele videoene direkte på tredjepartsplattformer.
•  Hvis du ikke lar andre på TikTok laste ned videoene dine, kan de heller ikke konvertere dem til live-bilder eller GIF-er, eller dele dem direkte på tredjepartsplattformer. Husk at de fortsatt kan dele videoen din via en lenke eller direktemeldinger på tredjepartsplattformer. Du kan derimot selv laste ned og bruke alle delealternativene for dine egne videoer.
•  Når du slår av innstillingen for videonedlastinger, kan andre verken laste ned videoer som du allerede har publisert eller fremtidige videoer.
•  Hvis innstillingen for videonedlastinger var på og så slo du den av, blir ikke allerede nedlastede videoer påvirket. Dette betyr at nedlastede videoer blir værende på andre personers enheter.
•  Hvis kontoen din er privat eller du er under 16 år, er innstillingen for videonedlastinger slått av som standard, og du kan ikke slå den på. Hvis du endrer kontoen til offentlig, kan du velge om du vil slå innstillingen på eller av.

Hvis du vil endre hvem som kan se videoene dine, finn ut hvordan du endrer personverninnstillingene for videoene dine.

Slik laster du ned videoer

Slik laster du ned videoer:
1. I TikTok-appen går du til videoen du vil laste ned.
2. Trykk på Del på siden av videoen.
3. Trykk på Lagre videoen. Hvis du ikke ser valget om å lagre videoen, betyr det at skaperen ikke tillater det.

Slik velger du hvem som kan laste ned videoene dine

Slik slår du videonedlastinger på eller av:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på Meny øverst på skjermen.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Personvern og deretter på Nedlastinger.
5. Slå Videonedlastinger-innstillingen på eller av.

Slik lagrer du videoer på enheten din

Vi anbefaler å laste ned videoene dine før du publiserer dem, slik at du har offlinekopier av innholdet ditt.

Slik lagrer du videoer før de publiseres:
1. På Publiser-skjermen trykker du på Flere valg.
2. Under Avanserte innstillinger slår du Lagre på enheten-innstillingen på eller av.