TikTok Historier

Om TikTok Historier

Med TikTok Historier kan du dele dagliglivet ditt med følgere på en flyktig, autentisk og intim måte med innholdsrammer på opptil 15 sekunder, som forsvinner 24 timer etter at de blir publisert.

Opprett din første TikTok-video og bli med i et fellesskap med kreative, samarbeidsvillige og trendsettende skapere!

Opprette en Tiktok-historie

Slik oppretter du en ny TikTok-historie:
1. Trykk på + nederst på skjermen.
2. Bruk TikTok-kameraet.
3. Legg til lyder, effekter, filtre eller andre kameraverktøy.
4. Start videoen ved å trykke på Ta opp-knappen, ta et bilde ved å trykke på Bilde-knappen på skjermen, eller last opp via Last opp-knappen.
5. Ta opp innholdet.
6. Trykk på Publiser på Historie.
7. Gjør eventuelle endringer på Publiser-siden. 8. Publiser din første historie i dag