TikTok Stories

Over TikTok Stories

Met TikTok Stories kun je je dagelijkse leven delen met je volgers op een vluchtige, authentieke en intieme manier, met kaders voor het maken van inhoud van maximaal 15 seconden, die 24 uur na het plaatsen weer verdwijnen.

Maak je eerste TikTok-video en sluit je aan bij een community van creatieve, samenwerkende en trendsettende makers!

Hoe maak je een TikTok Story?

Zo maak je een nieuwe TikTok Story:
1. Tik op + rechtsonder in het scherm.
2. Gebruik de TikTok-camera.
3. Voeg geluiden, effecten, filters of andere cameratools toe.
4. Start je video door op de knop Opnemen te drukken, maak een foto door op de knop Foto te drukken op het scherm, of upload met de knop Uploaden.
5. Neem je content op.
6. Tik op Story plaatsen.
7. Voer aanvullende bewerkingen uit op de plaatsingspagina.
8. Plaats vandaag je eerste Story!