Maak een bericht

Ga naar een onderdeel

Een video plaatsen op TikTok  •  Een foto plaatsen op TikTok  •  Tekst plaatsen op TikTok

Je kunt verschillende soorten berichten maken op TikTok, waaronder video-, foto- en tekstberichten.

Een video plaatsen op TikTok

Zo plaats je een video:

TikTok-app
1. Tik onderaan in de TikTok-app op de knop Bericht toevoegen +.
2. Selecteer de maximale lengte voor je video. Of tik op Uploaden om video's van je apparaat toe te voegen en ga naar stap 4.
3. Tik op de knop Opnemen en tik onderaan op de knop Doorgaan✓ als je klaar bent.
4. Voeg filter, geluid, tekst, stickers, effecten en meer toe of gebruik geavanceerde bewerkingtools.
5. Tik op
Jouw Story om te plaatsen in je Stories of op Volgende voor extra bewerkingen, waaronder:
   ༚  Beschrijving toevoegen
   ༚  Hashtags toevoegen
   ༚  Mensen taggen
   ༚  Locatie toevoegen
   ༚  Link toevoegen
   ༚  Privacyinstellingen beheren
6. Tik op
Plaatsen om je video te publiceren of tik op Concepten om de video op te slaan. Je concepten zijn alleen voor jou zichtbaar op je profiel.

Webbrowser
1. Klik bovenaan op Uploaden.
2. Klik op Selecteer een video om te uploaden of Selecteer bestand.
3. Kies de video die je wilt uploaden.
Let op: als je een video in je webbrowser uploadt, wordt je hele video geüpload. Upload je video in de TikTok-app om de lengte van de video te wijzigen.

Meer informatie over beheren wie je berichten kan zien.

Een foto plaatsen op TikTok

Voor het plaatsen van een foto vanaf je apparaat:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op
Bericht toevoegen +.
2. Tik op
Foto en op Uploaden om foto's op je apparaat te selecteren. Je kunt maximaal 35 foto's toevoegen.
3. Tik op
Volgende. Veeg om foto's om te wisselen en bewerkingen uit te voeren. Je kunt filters, geluid, tekst en stickers toevoegen en je foto's bijsnijden.
4. Tik op
Jouw Story om te plaatsen in je Stories of nog een keer op Volgende om extra bewerkingen te maken, waaronder:
   ༚  Omslag bewerken
   ༚  Beschrijving toevoegen
   ༚  Hashtags toevoegen
   ༚  Mensen taggen
   ༚  Locatie toevoegen
   ༚  Link toevoegen
   ༚  Privacyinstellingen beheren
5. Tik
Plaatsen om je bericht te plaatsen of tik op Concepten om het op te slaan. Je concepten zijn alleen voor jou zichtbaar op je profiel.

Voor het plaatsen van een livefoto:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op
Bericht toevoegen +.
2. Tik op de knop
Opnemen om een foto te maken.
3. Voeg filter, geluid, tekst, stickers, effecten en meer toe of gebruik geavanceerde bewerkingtools.
4. Tik onderaan op de instellingen van het bericht om te beheren wie het bericht kan zien.
5. Tik op
Jouw Story om te plaatsen in je Stories of tik onderaan op de knop Gereed ✓ om te plaatsen in de feeds.

Tekst plaatsen op TikTok

Voor het plaatsen van tekst:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op
Bericht toevoegen +.
2. Tik op
Tekst.
3. Voer je tekst in en pas de lettergrootte, stijl, uitlijning, lettertype en kleur aan. Tik op
Gereed om door te gaan.
4. Tik op
Stickers om stickers of emoji's toe te voegen, of om te zoeken naar geanimeerde GIF's.
5. Sleep om de sticker te verplaatsen. Als je de sticker wilt verwijderen, sleep je deze naar de knop
Verwijderen bovenaan in het scherm totdat deze is geselecteerd en laat je de sticker los.
6. Pas extra bewerkingen toe, zoals de achtergrondkleur en de berichtinstellingen.
7. Tik op
Plaatsen in Feed of Jouw Story om te voltooien. Je kunt ook op de knop Concepten tikken om het bericht op te slaan en later te bewerken.