TikTok-producentcenteret

Hop til et afsnit

Hvad er TikTok Creator Center?  •  Hvordan får du adgang til Creator Center  •  Funktioner iCreator Center

Hvad er TikTok Creator Center?

TikTok Creator Center er en platform, der er designet til at hjælpe producenter med at vokse på TikTok. Som producent kan du bruge det til at:
•  Uploade og planlægge opslag
•  Administrere dit indhold
•  Se avancerede analyser
•  Dele feedback

Hvordan får du adgang til Creator Center

Creator Center er tilgængelig fra webbrowsere og tilbyder en bred vifte af værktøjer. Du kan også få adgang til visse nøglefunktioner i Creator Center i TikTok-appen under dine producentværktøjer. Find ud af mere om producentværktøjer i TikTok-appen.

Sådan åbner du Creator Center:
Gå til www.tiktok.com/creator-center, og log på med din TikTok-konto. Du kan også finde specifikke sektioner i Creator Center fra TikTok-startsiden:
•  For analyse: Klik på dit profilfoto øverst, og vælg så
Se analyse.
•  For upload af videoer: Klik på
Upload øverst.

Funktioner iCreator Center

Følgende funktioner er tilgængelige i Producentcenteret:

Start
Creator Center-startsiden giver et overblik over din konto, herunder:
•  Kontoanalyse, der omfatter nøgletal.
•  En forhåndsvisning af videoer, du har slået op for nylig.
•  En liste over kommentarer på dine videoer.

Upload
Du kan uploade, redigere og udgive dine videoer fra denne sektion. Uploadede videoer skal:
•  være i filformatet MP4 eller WebM
•  Have 720x1280 opløsning eller højere
•  Have en varighed på op til 10 minutter
•  Være mindre end 10 GB

Når videoen er uploadet, kan du tilføje eller justere følgende videoindstillinger:
•
Undertekst: Føj undertekster til din video.
•
Forside: Vælg et forsidebillede til din video.
•
Hvem kan se denne video: Vælg, hvem der kan se din video.
•
Giv brugere lov til: Giv andre lov til at kommentere, anvende Duet eller Stitch med din video.
•
Lav et ophavsretstjek: Hvis det er valgt, tjekker vi din video for krænkelser af ophavsret i forbindelse med anvendte lyde. Hvis der konstateres krænkelser, kan du redigere videoen, inden du slår den op.

Opslag
Dette afsnit er designet til at hjælpe dig med at gennemgå og administrere alle dine offentliggjorte og planlagte opslag. Du kan sortere og se dine videoer, redigere privatlivsindstillinger og masseslette videoer.

Kommentarer
Administrer og interager med kommentarer, som folk har slået op på dine videoer. Du kan også filtrere op til 30 dage eller søge efter kommentarer for at gøre dem nemmere at finde.

Husk, at kommentarsektionen ikke indeholder kommentarer, der er blevet anmeldt af fællesskabet eller blokeret.

Analyse
Få et komplet overblik over din kontoanalyse i de følgende kategorier:
•
Nøglemål: Kontoydeevne
•
Indhold: Individuelle videomål
•
Følgere: Demografisk visning af dine følgere

Feedback
Giv feedback om Creator Center, og del din oplevelse som producent. Vi vil bruge din feedback til fortsat at lave forbedringer.

Creator Academy
Creator Academy er et uddannelsescenter, hvor producenter kan lære mere om, hvordan de optimerer deres indhold på TikTok. Akademiet har ressourcer som artikler, videoer og anden indsigt.