Bøger

Hop til et afsnit

Brug af boglinks på TikTok  •  Sådan tilføjer du en bog til din TikTok-video

Brug af boglinks på TikTok

Som producent kan du tilføje links til bøger i dine TikTok-videoer. Seerne kan bruge disse links til at læse mere om bogen, få anbefalinger til lignende bøger, indsende en bedømmelse og gemme bogen som favorit.

Sådan tilføjer du en bog til din TikTok-video

Sådan linker du en bog til din TikTok-video:
1. På skærmen
Slå op skal du trykke på Tilføj link.
2. Tryk på
Bøger, og søg efter en bog, eller vælg en titel fra listen Populært på søgeskærmen. Nogle bøger er måske ikke tilgængelige for dig, alt efter hvor du befinder dig.
3. Tryk på
Tilføj for at fortsætte. Du kan tilføje op til 5 bøger.
4. Foretag eventuelle yderligere ændringer på skærmen
Slå op, og tryk på Slå op for at færdiggøre. De(n) valgte titel/titler vises over din videobeskrivelse.