Brug Promote til at få din TikTok-målgruppe til at vokse

Gå til en sektion

Hvad er Promote på TikTok?  •  Gå til din Promote-side  •  Opret en Promote-video  •  Se oplysninger om din video

Hvad er Promote på TikTok?

Promote er et annonceringsværktøj, som du kan bruge i TikTok-appen som en hjælp til at få flere personer til at finde dine videoer, lede flere personer til din hjemmeside og forbedre dine chancer for at få følgere. Det betyder, at din video bliver vist som en annonce i den periode, hvor du promoverer din video.

Med Promote kan du spore grundlæggende oplysninger om din video som følge af din Promote-kampagne, f.eks.:
•  Antallet af dine videovisninger.
•  Antallet af likes, kommentarer og delinger af din video.
•  Antallet af personer, der har brugt dit hjemmesidelink.
•  Demografien af de mennesker, der interagerer med din video.

Hvis du vil bruge Promote, skal du huske, at:
•  Promote kun er tilgængelig på offentlige videoer.
•  Du kan kun promovere videoer, der bruger original lyd, eller lyde, der kan bruges til kommercielle formål.
   ༚  Det
Kommercielle Musikbibliotek er vores bibliotek med mere end 1.000.000 stykker kommerciel musik og kommercielle lyde, der kan bruges til din Promote-video.
•  Du kan se omkostningerne ved at bruge Promote, når du konfigurerer værktøjet. Omkostningerne vil blive vist i lokal valuta (Android) eller genopfyldelige mønter (iOS).
•  Promote er udelukkende et værktøj, der har til formål at gøre din video mere synlig. Hvis du vil vide, hvordan du laver videoer, der hjælper dig med at forbinde med din målgruppe og blive større som indholdsproducent på TikTok, kan du besøge vores Producentportal. For at bruge Promote skal du:
•  Være 18 år eller ældre
•  Acceptere vores Tjenestevilkår for PromoteBetalingsbetingelser for PromotePrivatlivspolitik for Promote og TikToks Annonceringspolitikker.

Få mere at vide om andre indholdsstrategier for producenter på vores Producentportal.

For at bruge Promote skal du:
•  Være 18 år eller ældre.
•  Acceptere vores Tjenestevilkår for Promote og anerkende, at du har læst TikToks Privatlivspolitik.
•  Være en producent eller have en virksomhedskonto. Konti, som tilhører myndigheder, politikere og politiske partier (GPPPA'er), er ikke berettigede til at bruge Promote. Læs om vores opdaterede politikker for flere oplysninger om GPPPA'er.

Find ud af mere om andre indholdsstrategier for producenter i vores Producentportal.

Gå til din kampagneside

Du kan finde Promote-værktøjet på et par forskellige måder: fra producentværktøjer, fra en TikTok-video eller fra Virksomhedssuite.

Fra dine producentværktøj:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst.
3. Tryk på
Producentværktøj, og tryk derefter på Promote.

Fra en TikTok-video, du vil promovere:
1. Fra din video, som du vil promovere, skal du trykke på knappen
Flere muligheder ...
2. Tryk på
Promote.

På en virksomhedskonto fra Virksomhedssuite:
1. Fra din profil skal du trykke på knappen
Menu ☰ øverst.
2. Tryk på
Virksomhedssuite.
3. Tryk på
Promote.

Opsæt en Promote-video

Når du har valgt
Promote i dine indstillinger, kan du nu konfigurere din Promote-video.
1. På siden Promoveringer skal du trykke på den video, du vil promovere.
   ༚  Bemærk: du kan kun promovere offentlige videoer.
2. Vælg et mål for at promovere din video, og tryk derefter på
Næste nederst.
3. Hvis du vælger
Flere besøg på hjemmesiden, skal du indtaste hjemmesidens URL og vælge en handlingsknap til din hjemmeside (eksempel: Få mere at vide, Køb nu eller Tilmeld dig). Tryk derefter på Gem.
4. Tryk på cirklen ved siden af den målgruppe, du ønsker at nå, og tryk derefter på
Næste. Du kan vælge mellem:
   ༚
Automatisk. Det betyder, at TikTok vælger målgruppen for dig.
   ༚
Tilpasset. Du kan vælge køn, aldersgruppe og interesser, som du ønsker at nå. 5. Indstil dit budget og varighed, og tryk derefter på Næste.
6. Tilføj dine betalingsoplysninger (Android), eller genopfyld dine Mønter (iPhone).
7. Tryk på
Start promovering.

Se oplysninger om din video

Når du har konfigureret en Promote-video, kan du bruge din side med
kampagneoplysninger til at se, hvordan din video klarer sig. Du har adgang til oplysningerne i din video, mens din Promote-video kører, og når den er slut.

Din side med kampagneoplysninger
Din side med kampagneoplysninger viser dig oplysninger om din video, herunder:
•  Status for din video (afventer gennemgang, aktiv, sat på pause eller afvist).
•  Det beløb, du har brugt, og hvor længe kampagnen har varet.
•  Antallet af videovisninger.
•  Antallet af klik på links (hvis du vælger at promovere din hjemmeside).
•  Antallet af likes, kommentarer og delinger.
•  Aldersgruppe og kønsfordeling.

Sådan kommer du til siden med kampagneoplysninger:
3. Tryk på
Producentværktøj, og tryk derefter på Promote.
4. På skærmen
Promoveringer skal du trykke på Se oplysninger.