Streaks

Spring til et afsnit

Hvad er Streaks?  •  Sådan administrerer du Streak-notifikationer  •  Sådan genopretter du en Streak

Hvad er streaks?

Streaks hjælper dig med at holde styr på, hvem du skriver flest beskeder med på TikTok. Hvis du skriver med nogen i 3 dage i træk, vises der et streak-badge i chatten. Streaken vokser, når I fortsætter med at udveksle beskeder. Badget bliver gråligt, hvis ingen beskeder bliver udvekslet, inden døgnet slutter, og det forsvinder, hvis der ikke sker nogen interaktion i chatten i 24 timer efter, at badget er blevet gråt. Du kan dog muligvis genoprette en udløbet streak, afhængigt af hvor længe I har udvekslet beskeder. Du får besked, hvis du modtager en streak, eller hvis din streak er ved at udløbe.

Sådan administrerer du streak-notifikationer

Du kan administrere streak-notifikationer fra dine indstillinger i TikTok-appen.

Sådan slår du streak-notifikationer til eller fra:
1. Tryk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen
Menu ☰ øverst, og vælg derefter Indstillinger og privatliv.
3. Tryk på
Notifikationer.
4. Herfra:
   ༚  Slå indstillingen
Streaks til eller fra for push-notifikationer.
   ༚  Tryk på
Notifikationer i appen, og slå derefter indstillingen Streaks til eller fra.

Sådan genopretter du en streak

Hvis du vil genoprette en streak:
1. Gå til den chat, der har mistet streaken.
2. Tryk på Genopret inde i chatten, og tryk så på Genopret igen.

Et par ting, du skal vide om genopretning af streaks:
•  Denne funktion er lige nu ikke tilgængelig alle steder.
•  Du kan kun genoprette din streak inden for de første 48 timer, efter at den er udløbet. Hvis du ikke ser en mulighed for at genoprette din streak, er tidsfristen for at genoprette den udløbet.
•  I løbet af din streak får du et begrænset antal genopretninger til rådighed ad gangen.
•  Når en streak er genoprettet, vender den tilbage til det samme antal dage, som den var på, da du mistede den. Hvis du for eksempel mister en streak på dag 11, og den bliver genoprettet, vil badget vise 11 dage.