Fanen Venner

Fanen Venner er et personligt feed dedikeret til dine venners videoer. Dette feed indeholder indhold fra følgere, som du følger tilbage, og andre foreslåede konti fra TikToks fællesskab.

Bemærk: Nogle brugere vil se siden Udforsk i stedet for Venner.

Sådan finder du flere venner på TikTok

Hvis du har set alle dine venners videoer, kan du vende tilbage til Til dig-feedet, eller vælge at finde flere venner med lignende interesser og invitere andre til at deltage på TikTok. Afhængigt af de oplysninger, du vælger at dele med TikTok, kan vi vise dig en foreslået konto, hvis kontoen tilhører en person i dine telefonkontakter, eller er en person, du er venner med på Facebook.

Sådan finder du flere af dine venner:
1. Tryk på Profil nederst til højre.
2. Tryk på ikonet med tre linjer  øverst til højre.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
5. Tryk på aktiverings-/deaktiveringsikonet ud for Synkroniser kontakter eller Synkroniser Facebook-venner for at slå funktionen til eller fra og ændre, hvordan konti foreslås til dig. Du kan også fjerne tidligere synkroniserede kontakter.