TikTok Studio

Spring til et afsnit

Hvad er TikTok Studio?  •  Kom godt i gang med TikTok Studio  •  Dine kontoindstillinger i TikTok Studio  •  Funktioner i TikTok Studio

Hvad er TikTok Studio?

TikTok Studio er en app til indholdsproduktion og -administration designet til at hjælpe producenter med at udvikle deres konti og redigere, uploade og administrere deres indhold på ét samlet sted. Du kan også få adgang til TikTok Studio med begrænsede producentværktøjer i TikTok-appen og i webbrowseren.

TikTok Studio er tilgængelig for personer på 18 år eller derover (eller 19 år i Sydkorea).

Kom godt i gang med TikTok Studio

Din TikTok-konto er knyttet til TikTok Studio, så du kan forblive logget ind og navigere mellem de to apps med de oplysninger, du angav, da du oprettede din konto. Hvis du ikke har en TikTok-konto, kan du oprette en via TikTok Studio.

Sådan opretter du en konto eller logger ind på TikTok Studio:
1. Download TikTok Studio fra Google Play eller App Store.
2. Åbn appen. Herfra kan du:
   ༚  Opret en TikTok-konto, som du kan bruge til både TikTok og TikTok Studio. Tryk på Tilmeld dig nederst, og følg vejledningen for at oprette en TikTok-konto.
   ༚  Log ind med din eksisterende TikTok-konto.
   ༚  Log ind via en tredjepartsplatform såsom Google eller Facebook. Husk, at du stadig skal bruge en TikTok-konto, hvis du bruger denne metode.

Når du logger ind på TikTok Studio med din TikTok-konto, gælder dine kontodata og visse indstillinger i begge apps.

Dine kontoindstillinger i TikTok Studio

Når du downloader og tilmelder dig eller logger ind på TikTok Studio, kan du administrere nogle af dine kontoindstillinger, herunder:
•  Sprog i appen: Rediger din apps standardsprog.
•  Download dine data: Anmod om at downloade dine data i TikTok Studio.
•  Deaktiver eller slet konto: Deaktiver din TikTok-konto midlertidigt, eller slet din konto permanent. Husk, at hvis du vælger denne mulighed, deaktiverer eller sletter vi både din TikTok-konto og TikTok Studio-profil, og du vil ikke længere have adgang til dem.
•  Privatlivsindstillinger: Administrer din kontos privatlivsindstillinger.
•  Blokerede konti: Administrer de konto, du har blokeret i TikTok. Husk, at de konti, du har blokeret i TikTok, også er blokeret i TikTok Studio.

Funktioner i TikTok Studio

De følgende funktioner er tilgængelige i TikTok Studio:

Start
Få en oversigt over din konto og opslag, herunder:
•  Adgang til redigeringsværktøjer
•  Analyse
•  Dine estimerede belønninger
•  Oplysninger om dine seneste opslag
•  Videoer, der trender, og anbefalede videoer, der kan inspirere dig til nyt indhold

Analyse
Hold øje med, hvordan din konto og dine opslag klarer sig på TikTok, herunder:
•  Oversigt: Sammenfatning af analyse af din konto og opslag.
•  Indhold: Metrics for alle dine opslag, indhold, der trender, og meget mere.
•  Følgere: Demografisk oversigt og indre indsigter i dine følgere.

Producer
Brug avancerede redigeringsværktøjer til at producere og uploade indhold:
•  Automatiske undertekster: Tilføj og rediger undertekster til din video.
•  Fotoeditor: Rediger dine billeder med stickers, filtre, beskæringer og meget mere.
•  AutoCut: Vælg en skabelon med effekter, musik, overgange og meget mere.
•  Kamera: Åbn kameraet på din enhed for at optage, redigere og uploade indhold.
•  Upload: Vælg et billede eller en video fra din enhed, rediger opslagsindstillingerne, og upload den herfra.

Et par ting at vide om at producere indhold i TikTok Studio:
•  Hvis du uploader eller sletter et opslag i TikTok Studio, uploades eller slettes det også i TikTok.
•  Hvis det er første gang, du producerer eller redigerer indhold i TikTok Studio, skal du give appen adgang til dit kamera, din mikrofon, dine fotos og videoer på din enhed.
•  Alle ændringer af opslagsindstillinger anvendes for både TikTok og TikTok Studio.

Tjen penge
Se dine belønninger og analysedata for indtægtsgenerering på alle dine aktive programmer i TikTok:
•  Estimerede belønninger: Gennemse dine estimerede belønninger de seneste 7 dage.
•  Saldo: Se din samlede saldo.
•  Belønningsanalyse: Spor analysedata om, hvordan du indsamler belønninger.
•  Programmer til dig: Få mere at vide om TikToks andre indtægtsgenereringsprogrammer, du kan tilmelde dig.
•  Aktive programmer: Se de indtægtsgenereringsprogrammer, du deltager i i øjeblikket.
•  Producentfokus: Udforsk en liste over lignende producenter for at blive inspireret til nyt indhold.

Administrér
Søg, filtrer og sorter dine opslag og kommentarer samt:
•  Opslag: Se effektivitetsdetaljer såsom likes, delinger og visninger, rediger privatlivsindstillinger, og slet opslag.
•  Kommentarer: Slet, like, dislike og svar på kommentarer.