Producentværktøj på TikTok

Hop til et afsnit

Hvad er producentværktøjer på TikTok?  •  Sådan får du adgang til producentværktøjer  •  Funktioner i producentværktøjer  •  Udforsk indtægter på TikTok

Hvad er producentværktøjer på TikTok?

Producentværktøj er funktioner i appen, der er designet til at hjælpe dig ved at give indblik i, hvordan dit indhold klarer sig. Producentværktøjer er tilgængelige for både Personlige- og Virksomhedskonti.

For en omfattende liste over producentværktøjer, der er tilgængelige på en webbrowser, kan du få mere at vide ved at besøge Producentcenteret.

Sådan får du adgang til producentværktøjer

1. Tryk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰
Menu øverst på siden.
3. Tryk på
Producentværktøjer, og tryk så på det værktøj, du vil gennemgå.

Funktioner i producentværktøjer

Du kan få adgang til nedenstående funktioner under producentværktøjer. Husk på, at nogle af disse funktioner muligvis ikke vil være tilgængelige i dit område endnu, og nogle funktioner kræver, at du opfylder specifikke kriterier for at få adgang til værktøjerne.

Værktøjer
•
Analyse: Se samlede visninger, nettoantal følgere og likes. Tryk på Vis alle øverst for at gennemgå individuelle videomål, eller tryk på Dit seneste opslag under Analyse.
•
Indtægter: Tryk på Se alle for at se Ressourcer til indtægt og værktøjer.
•
Flere værktøjer: Få adgang til flere funktioner og værktøjer som f.eks. Promote og Kunstnerhub.
•
Til din inspiration: Udforsk populære videoer, der ligner dine, for at få inspiration til dit indhold.

LIVE
•
Opdateringer: Se meddelelserne om, hvad der er sket siden sidst.
•
LIVE-analyse: Se det samlede antal visninger, nye følgere, Diamantsaldo og gavegivere.
•
Seerrangering: Find ud af mere om dine LIVE-seerrangeringer.
•
Værktøjer og ressourcer: Få adgang til, opdater og gennemgå funktioner relateret til dine videoer, inkl. Genafspilning, LIVE-begivenheder, Abonnement, LIVE-producenthub med mere.
•
Aktiviteter: Deltag i LIVE-kampagner, og gennemfør opgaver for at nyde godt af flere LIVE-funktioner.

Indstillinger
Tryk på knappen
Indstillinger øverst for at få adgang til visse videoindstillinger.
•
Annonceindstillinger: Du kan give annoncører lov til at bruge dine opslag i deres annoncer.
•
Ophavsretstjek af videolyd: Du kan automatisk tjekke, hver gang der er et nyt opslag.

Udforsk indtægter på TikTok

Optimer dine indtægter, og udforsk potentielle muligheder ved at bruge vores ressourcer:
•  En oversigt over, hvordan du i øjeblikket indsamler belønninger.
•  Skræddersyede anbefalinger til andre TikTok-indtægtsprogrammer, du kan deltage i, hvordan du bliver kvalificeret, og besked, når du bliver kvalificeret.
•  Personlige anbefalinger af lignende producenter for at få inspiration.