Udforsk og søg

Hvad er Udforsk?

Udforsk er en side på TikTok, der giver dig mulighed for at søge og udforske det store udvalg af indhold fra TikTok-fællesskabet. I dette feed finder du populære videoer, hashtags, producenter og sponsoreret indhold.

Bemærk: Nogle brugere vil se fanen Venner i stedet for Udforsk.

Sådan finder du siden Udforsk

Sådan tilgår du siden Udforsk:
1. Tryk på Udforsk nederst på skærmen.
2. Brug søgefeltet øverst til at finde specifikt indhold, eller udforsk populære videoer, hashtags, producenter og sponsoreret indhold, der findes nedenfor.

Sådan søger du på TikTok

Sådan søger du efter brugere, videoer, lyde, LIVE-videoer og hashtags:
1. Tryk på søgeikonet øverst til højre på skærmen.
2. Skriv det, du leder efter, i søgefeltet, og tryk på Søg. Vær så specifik som muligt. For eksempel kan du skrive navnet på indholdet eller brugernavnet på en producent.
3. De mest relevante resultater vises under fanen Top.
4. Udforsk de andre søgefaner – Brugere, Videoer, Lyde, LIVE og Hashtags – for relateret indhold. Bemærk: Hashtagsiden viser de videoer, der startede trenden først, og derefter andre populære videoer, der er relevante for det populære hashtag.