Se videoer i en Serie

Hop til et afsnit

Hvad er Serier på TikTok?  •  Sådan tilgår du Serier fra TikTok  •  Sådan ser du en Serie  •  Sådan bedømmer du en Serie  •  Sådan anmoder du om tilbagebetaling for en Serie

Hvad er Serier på TikTok?

Serier tilbyder eksklusive og premium videopakker produceret af producenter. Adgang til Serier kan købes via producentens profil og links tilknyttet TikTok-videoer.

Sådan tilgår du Serier fra TikTok

Du kan købe adgang til en Serie via producentens profil eller fra en TikTok-video, hvis producenten har vedhæftet et link.

For at købe adgang til Serie fra en producents profil:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Serier på producentens profil.
2. Tryk på en Serie, du gerne vil købe.
3. Scroll for at se listen over videoer i Serien. Dit køb inkluderer adgang til alle de videoer, der er angivet i Serien.
4. Tryk på
Køb, og følg instruktionerne for at gennemføre betalingen.

For at købe adgang til Serien fra en TikTok-video:
1. I TikTok-appen skal du trykke på linket til Serien over producentens brugernavn på TikTok-videoen.
2. Scroll for at se listen over videoer i den aktuelle Serie. Tryk på
Se alle serier, hvis du vil se en liste over alle producentens Serier. Dit køb inkluderer adgang til alle de videoer, der er angivet i Serien.
3. Tryk på
Køb, og følg instruktionerne for at gennemføre betalingen.

Sådan ser du en Serie

Når du har gennemført betalingen, kan du se videoerne i Serien.

For at se en købt Serie:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu øverst, og vælg derefter Serie.

Du kan også tilgå købte Serier fra dine notifikationer, favoritter og producentens profil.

Sådan bedømmer du en Serie

Du kan indsende bedømmelser for købte Serier. Bedømmelserne offentliggøres på Seriens side.

For at indsende en bedømmelse:
1. Gå til den Serie, du gerne vil bedømme.
2. Tryk på knappen
Menu øverst, og vælg derefter Bedøm denne Serie.
3. Vælg en karakter.
4. Tryk på
Indsend for at færdiggøre.

Sådan anmoder du om tilbagebetaling for en Serie

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du anmode om at få pengene tilbage for en TikTok-serie inden for 14 dage efter dit køb, forudsat at du ikke har set mere end 25 % af Serien. Derudover kan du anmode om en tilbagebetaling, hvis Serien fjernes af os som følge af overtrædelse af vores Retningslinjer for Fællesskabet eller Tjenestevilkår.

For at anmode om tilbagebetaling:
1. Gå til den Serie, du vil have pengene tilbage for.
2. Tryk på knappen
Flere muligheder øverst, og vælg derefter Anmod om tilbagebetaling.
3. Vælg en årsag til anmodningen om tilbagebetaling, og tryk derefter på
Indsend.
4. Tryk på
Bekræft for at færdiggøre.

Når du har indsendt din anmodning, vil den blive gennemgået, og du vil få besked, når din tilbagebetaling er godkendt. Når du anmoder om en tilbagebetaling, vil du ikke længere kunne se Serien.

Husk på at:
•  Vi forbeholder os retten til at give dig en delvis eller fuld tilbagebetaling i overensstemmelse med Seriens vilkår.
•  Tilbagebetaling vil blive gennemført gennem din oprindelige betalingsmetode.
•  Det kan tage op til 30 dage, før din tilbagebetaling vises på din konto, afhængigt af den originale betalingsmetode, du anvendte til at foretage købet.