Tilføj sange fra TikTok

Sådan tilføjer du sange fra TikTok til en musikapp

Du kan tilføje sange fra TikTok til dine spillelister på en række musikapps, herunder Amazon Music, Apple Music og Spotify.

Bemærk: Kun originale sange, der er tilgængelige i musikappen, kan føjes til din playliste.

Sådan tilknytter du en musikapp til TikTok

Fra Til dig-feedet
1. I TikTok-appen skal du gå til den video, der indeholder en sang, du vil føje til din playliste.
2. Tryk på Tilføj sang i bunden.
3. Tryk på din foretrukne musikapp, og følg derefter instruktionerne for at tilknytte din konto.

Husk på, at denne mulighed måske ikke er tilgængelig alle steder.

Fra sangen
1. I TikTok-appen skal du gå til den video, der indeholder en sang, du vil føje til din playliste.
2. Tryk på lyden i bunden.
3. Tryk på Tilføj til musikapp, vælg derefter din foretrukne musikapp, og følg instruktionerne for at tilknytte din konto.

Du kan også tilknytte en musikapp direkte fra dine indstillinger ved at trykke på Musik og derefter Vælg app.

Sådan tilføjer du en sang fra TikTok til din playliste

1. Gå til den video, der indeholder en sang, du vil føje til din playliste.
2. Tryk på knappen Tilføj til musik-app nederst. Du kan også trykke på sangen og derefter på musikappen.
Sangen føjes derefter til standardplaylisten i din foretrukne musikapp. Husk, at standardplaylisten kan variere afhængigt af den musikapp, du har valgt. Hvis du har brug for at foretage ændringer:
   ༚   Tryk på Rediger i bekræftelsesmeddelelsen, og vælg derefter en anden playliste (kun Amazon Music og Apple Music).
   ༚   Tryk på Fortryd i bekræftelsesbeskeden for at fjerne sangen fra din playliste (kun Spotify). Husk på, at denne mulighed måske ikke er tilgængelig alle steder.

Sådan administrerer du musikappen, der er forbundet med din TikTok-konto

1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Musik, og tryk derefter på Gem i musikapp.
5. Hvis du vil fjerne en tilknyttet konto, skal du vælge musikappen og derefter trykke på Fjern tilknytning. Hvis du vil skifte musikapp, skal du vælge en anden app og derefter trykke på Skift.